Graviditets lir til din Iphone

Jeg fik forleden dag en mail i min box om en applikation til Iphonen. Om jeg måske ville skrive lidt om produktet?
Normalt gør jeg mig ikke i at reklamere for produkter sådan bare lige, men denne her applikation blev jeg lidt begejstret for. I første omgang nysgerrig.

Libero har lanceret en ny applikation, rettere en kalender, hvor du kan følge med i din graviditet. Du får både info om din tilstand og om barnets udvikling.
Den er lige ved hånden og jeg får faktisk tjekket ugerne – hvilket jeg ikke har gået så meget op i i denne graviditet. Jeg har jo været møllen igennem.. det der gælder for mig er at barnet vokser som det skal og at jeg holder ham inde tiden ud.

Du kan læse mere på her

Jeg er i uge 28 – og her står:

Mindre plads til dine lunger. (jo tak – jeg lyder forpustet bare jeg går hen for at tage telefonen, når den ringer, jeg har halsbrand efter hvert måltid og når jeg lægger mig vandret ). Babyen vokser, og det kan du mærke i din krop – du er tungere (jep 10 kg efterhånden og kan se at min booty står fint i kontrast med komfuret) og du sveder mere (læs – stinker). ….. osv.


Om barnet står der:
…. en masse fint og dejligt… og slutvis: og her er et betryggende faktum – ni ud af ti babyer, der bliver født på det her tidspunkt, overlever. (det er dejligt! Men ved I hvad? Jeg kniber sammen og holder ham inde i noget længere tid!)


Den her kalender er ret fin… til jer gravide – tjek den ud.. søg i jeres App store under pregnant libero – så dukker den op. Og den er gratis.

6 thoughts on “Graviditets lir til din Iphone

 1. Kære Christina,

  Jeg har i dag udnævnt dig til The Versatile Blogger Award – for fantastisk underholdning, for kreativitet, for god tekstforfatning og for at have vakt min nysgerrighed. Tak til dig <3!

  Der følger hertil et lille ansvar med, for at være kåringen tro. Det er nu op til dig at skrive 7 ting om dig selv på din blog, at give awarden videre til 15 personer, som du selv nyder at følge og at linke tilbage til mig. God fornøjelse :).

  Varmest pRikke.

 2. Sidste graviditet fik jeg ugentlige mails om udviklingen, og det var altså vældig smart. Denne gang er jeg ikke så meget informations-sucker, så jeg glemmer helt at følge med.

  En af de mest fantastiske ting jeg fik da Ingrid var lille var bogen Vidunderlige uger om barnets kognitive og motoriske udvikling. Normalt er sådan nogle bøger slet ikke mig. Da jeg ville sende link om bogen til en veninde så jeg, at der også findes en App, så måske du skulle tjekke den ud? Se her: http://www.vidunderligeuger.dk/iphone :o)

  God bedring med Ida! Det lyder som en hård omgang for jer alle…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.