Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
+ from Sweden |

+ from Sweden

Jeg blev så varm om hjertet i dag, da posten kom forbi. Min veninde fra Sverige sendte mig en god portion tidsfordriv og lidt godt til lille-manden.
Hendes tanker omkring min periode pt rørte mig dybt. Jeg er så beæret over, at hun har haft mig i tankerne.
Jeg fik en særlig hilsen og et gavekort på film-leje på internettet. -Det er ikke dårligt at få serveret lidt film i en periode, hvor jeg skal forholde mig i lavt tempo. 
Karin er vildt god til at tegne..!

Den bette fik en stofble fra småfolk og en hue i svensk design. Kender I mærket Polarn O. Pyret? Jeg har aldrig hørt om det før, men det er en vildt sød hue vi har fået.

Kære Karin – tusinde tak for din omsorg!

6 thoughts on “+ from Sweden

 1. Gode venninner er flott å ha! Både i gode og onde dager. Polarn o. Pyret har flere butikker i og rundt Oslo. Mye morsomt barnetøy. Ha en fin dag! 🙂 SIw

 2. søde hvor dejligt med betænksomme veninder!
  Jeg har sendt dig sms, men ved ikke om du har modtaget.
  Men under alle omstændigheder, synes jeg du skal passe på dig selv, og ikke køre torsdag. Vi to mødes når du er på højkant!

 3. Käre C,

  har ikke hunnit med att logga in förrän nu! SÅ glad jag blev för ditt inlägg…Lova mig nu stannar i sofaen og i sengen!

  Jag syns Polarn & Pyret har riktigt goda ting. Man kan finde dem i Köpenhavn, og på nettet så klart, ellers mest i Sverige. Det er riktigt god kvalitet – og där finns også meget till mor! Du skal kigge in fordi det er så mange flotte ventetøj og ammetøj…som du ju strax behöver…

  ..at tegne är noget jag åter tagit up. funderar på vad jag kan göra med det faktiskt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.