Et mix af det hele…

Jeg har gang i nål og tråd i øjeblikket. Det har ellers stået stille i lang tid, men nu er kassen med broderigarn fundet frem igen.

Inde på nettet har jeg tilmeldt mig siden Crosstitch.com og benytter meget denne her side, hvor jeg kan lave tekst om til et broderi mønster.. Det er lige til at hoppe ud i – og gør det meget nemmere at “skrive” med broderigarnet. I kender det sikkert allerede – men jeg har først benyttet mig at muligheden nu og er meget begejstret..

Jeg har siddet og arbejdet lidt på et ipod itui til Marie. Jeg mixer hæklerier med broderi og laver et super kært cover til hendes meget brugte legeplads. Hun hænger over mig og skynder på mig…

Bliv nu færdig Moar..

Tjek siden, hvis du ikke allerede har været forbi. Jeg har betalt et års medlemsskab – for at bruge mønstrene uhæmmet for sølle 58 kr. Lige nu bruger jeg teks kalkulatoren og justerer mønstret op og ned, alt afhængigt af, hvor stort jeg ønsker det. Ret smart..

6 thoughts on “Et mix af det hele…

  1. Hrj Camilla – jeg har købt en kæmpe pakke broderigarn fra Netto.. de har dem ind i mellem.. tror der er 80 bundter i.. Uden at være sikker.. ellers kan det købes i stof og stil, Panduro etc… Det er ret sjovt at koble tingene sammen.. det er god pynt på accessories ikke? Jeg har broderet på striktrøjer, på hjemmesyede jakker etc.. nu prøver jeg på det normale element og klipper ud og syr på andre sager.. det er sjovt.. prøv det da af?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.