en + -lig hilsen

I dag blev jeg så overrasket og varm om hjertet, da der i min facebook profil kom et bud til mig med en lille hilsen. Det er ikke så meget, der skal til før man bliver rørt helt ind til benene. En tanke, en hilsen som kommer poppende umiddelbart ind fra højre. Mindst ventet.

Jeg er taknemmelig.

Billedet her er hentet hos Onkel Anne – hvor mange kreative mennesker blev “tagget”.

En stor tak til Onkel Anne – for hendes umiddelbare væsen og varme hjerte. Tak

4 thoughts on “en + -lig hilsen

  1. Hej Christina… dejligt at høre, at du er kommet i gang med bogprojektet. Det glæder jeg mig til at høre mere om. Ved du tilfældigvis hvor man kan købe plakaten med citatet foroven fra onkel Anne? Den er da bare så rammende. Knus Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.