Dynamisk proces

Jeg er i gang. Har taget mine første alvorlige skridt med bogen. Ufattelig logisk det er for mig, at får ordene ud. Det flyder fra mig som skidt fra en spædekalv. Tænker dog, at det forhåbentligt ikke “stinker” lige så slemt som billedet beskriver.

Jeg har lavet et plot af kapitler og lavet de vigtigste spadestik i hvert afsnit. Nu skal der uddybes og lægges til. Det er en super fed proces at være begravet i. Tør slet ikke tænke på, hvad det ender med.

Mit hjertebarn har jeg gemt godt på mit nye smykke. Fedt design i topklasse.

Rigtig god søndag aften

13 thoughts on “Dynamisk proces

  1. Hej Bella – tusinde tak.. jeg føler mig også ret modig når jeg sidder for mig selv og tænker/skriver.. den bliver f…. personlig.. Jeg har dog intet at miste ved det.. for jeg har vundet på forhånd..hvis du forstår.

  2. Hej Anne.. jeg har slet ikke tænkt den tanke endnu.. men jeg skal da have nogle stykker, som jeg kan sende en synops til.. Så hvis det er et forlag, som tager imod sådanne tekster, så shoot me.. please
    Kram

    Hej Bella – igen. Jammen så forstår du jo… hold lige øje med bloggen de næste par dage… jeg har nemlig noget i tankerne ang. bogen… jeg skal lige tænke det til ende… så skriver jeg uddybende.

    Hej Puk.
    Tak skal du have… det er ret stort at tage springet.. Håber virkelig at jeg kan gå hele vejen og at nogen vil udgive det..! Det er jo altafgørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.