Det er slet ikke saa slemt endda!

Kjolen med de applikerede stjerner. Den blev ret fin alligevel, trods mit hoved under armen. Selvom at der er stjerner på begge sider, så er kjolen super kær. Jeg overvejede at pille bagsidens stjerner op.. men efter at Ida har haft den på, så får de lov til at blive.

Ind i mellem hjælper det at sove på det. Tak for jeres søde kommentarer i fredags. Jeg var ret low i energiniveau. Jeres kommentarer gav mig lidt fornyet energi og en følelse af at være normal 🙂

7 thoughts on “Det er slet ikke saa slemt endda!

  1. Skal vi ikke se billeder af kjolens bagside på?? Det vil jeg mægtig gerne. DEn er da yndig foran.

    Tænk sig – jeg købte også sådan noget stribet stof i efteråret, men synes det var lidt kedeligt. Men så tog jeg mig sammen, og syede en sød kjole til MindteDatter. Og nu synes jeg faktisk at det stribede stof er super flot. Og er i gang med at tænke næste “stribede” projekt. For der kommer flere.

    Og skønt at se at du også kan trylle med striberne.

  2. Jamen, den er da vildt sød! Og med sådan en lille model i kan man jo kun glæde sig 🙂
    Og så kan du jo bare sy videre og finde på en ny og bedre..
    God dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.