Alt det nye

Først og fremmest – Godt nytår til jer alle. 
Inden vi fik set os om, fik vi taget det første skridt ind i år 2011 og sagt farvel til det gamle år. Jeg bliver altid så nostalgisk i disse dage og får tænkt mange stunder igennem. Sådan er det vel, når man starter på noget nyt?!
Vores juleferie har været så isoleret familien og vennerne. Der har været plads til netop at være sammen om hygge, rummikub, marcipangrise og tosomheden. Det har været meget befriende at være så koncentreret med familien. Depotet er fyldt op – og nu trænger jeg også til at komme igang igen. Ja´ med hvad tænker I så? Ventetiden, selvfølgelig. Men også hverdagen. Jeg er gået fuldstændigt i stå og har ikke været så træt som jeg nu, i meget lang tid. Jeg føler, at jeg slæber mig afsted.
Jeg var en tur i det mørke jylland og besøge en veninde en enkelt dag med overnatning. Det gav virkelig et boost at få tøsehygget, desværre går tiden bare så stærkt i sådanne stjerne-stunder, så inden jeg så mig om, var jeg hjemme i Odense igen og klar til den store nytårsfest.

Som jeg nævnte før, så gør det så stor en forskel, når et år er omme og det bliver revideret. Tænk – Marie har også taget et stort spring her i julen. Nu har hun ENDELIG tabt sine to fortænder. Det har været ønsket i laaang tid. Alle de andre i hendes klasse har været den mølle igennem og er rustet med to store og stærke bisser, men Marie har været på nippet til at eksplodere over, at de ikke ville blive løse. Nu er det endelig sket! Tro det eller ej – det betyder virkelig noget, at være med på det plan.

Jeg har så absolut ikke lavet det der ligner kreativitet i ferien. Der har været lukket og slukket på værkstedet. Dog har jeg trængt til at få fyldt det kreative rum op igen, nu mærker jeg ideerne poppe.. Så det er nok dén hverdag jeg glæder mig til. Til at tage hul på mine stoffer og få varmet op under maskinerne igen..

Håber I alle har nydt familien i ligeså høj grad som jeg. Jeg er stormende forelsket i mine unger og kæreste.. Der skal lige en lille ferie til at få det sat i perspektiv igen. Hverdagen sluger mange ting – så at have timerne til overs til råhygge – gør virkelig noget ekstra. Ikke at jeg ikke er forelsket i dem altid – men det ekstra får man altså i disse stunder.
Kæmpe knus fra

For øvrigt har jeg lagt nogle fine sager ind på restepladsen. Vi har fået tømt loftet for baby-tøj, som jeg havde ventet at få brugt. Men det ville simpelthen være for meget at klæde vores lille dreng i pigefarver. Så har du en lille pige – så klik her.

4 thoughts on “Alt det nye

 1. Jeg kan sagtens genkende dine ord og følelser Christina, det er altså noget andet når man har den fornødne tid til hinanden og til børnene, det giver bare så megen nærhed og forståelse for hinanden, vi er alle mere eller mindre fyldt op med diverse gøremål i hverdagen så tiden er altså mere knap i det daglige, dejligt at læse at der så er rådet bod på det her i ferien.
  Skønt for Marie at komme af med de forreste “mælketender”, og ja, det betyder meget for dem i den alder.
  Godt nytår til dig og dine.

 2. hahahaaahhaaaaa hun er da bare skøn! Tillykke med de tabte tænder. Fik du dem? Rasmus første tand slugte han! Og det skete hos hans far. Jeg følte mig meget snydt, for JEG skal jo opleve tingene første gang 🙂
  Godt nytår. Jeg håber meget vi kan ses i det nye år.

 3. Godt nytår Christina. Vi har også nydt at være sammen uden alt for mange planer og jeg har det lige som dig at nu er jeg klar til hverdagen igen.

  Hvor er Marie fin. Har hun haft besøg af tandfeen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.