Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
What a night |

What a night

Igår da jeg hentede Marie fra SFO, havde hun hoste flip. Hun havde spist et stykke gulerod, som tilsyneladende kun ville halvt ned i halsen, så hun hostede helt ustyrligt og havde lidt ondt. Jeg tænkte dog, at det skulle nok passere, når hun fik lidt at drikke og sådan.

Efter 3 timer var hendes tilstand ikke bedre. Såfremt at hun sad stille, hostede hun ikke. Men Marie har krudt i røven – det blev ikke bedre.
Jeg besluttede at køre på skadestuen efter snak med vagtlægen. De tager åbenbart sådanne ting temmelig alvorligt, så vi kom ret hurtigt videre, trods den meget lange kø i forhallen. 
Marie fik tilbudt en danskvand, hvilket gerne skal sætte skub i sådan et stykke på tværs. Måske skete det dér, det ved vi ikke. Men klumpen var heldigvis væk – kunne lægen se, da han havde et kamera gennem næsen på hende. 
Jeg er slet slet ikke god til sygehuset i forbindelse med mine unger. Jeg prøver virkelig at være hård og sej. Marie var super dygtig. Er der nogen der har prøvet at få et langt rør gennem næsen og ned i halsen? Det har jeg – og det er ikke fedt overhovedet. Får nærmest brækfornemmelser ved tanken.. Men Marie var sej. Det var hun sgu!

4 thoughts on “What a night

  1. godt det gik godt med din datter 🙂

    tror aldrig at man som forældre bliver god til at være på skadestuer jeg har som sagt 5 børn og jeg tror de efterhånde ved hvem vi er når vi kommer 🙂 men jeg klasker sammen når det er overstået hyha jeg bliver aldrig god til det 🙂

  2. Jeg mener at gulerødder sammen med spyt frigiver et eller andet der ikke er skide godt, min mors nabo prøvede det der med julerod i halsen og blev indlagt, så godt du tog afsted syns jeg og godt den var væk ; )

  3. Øv nej, det er aldrig rart. Erfaringen herhjemme er efterhånden at barnet er væsentligt sejere end moderen når der er tur til skadestuen og dem har vi desværre haft et par stykker af. Godt at hun har fået det ud…. eller ned .-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.