Top Model

Ja I skal ikke komme her og sige, at min pige ikke har sans for at posere foran kameraet. Måske hun bliver fremtidens reality star i Topmodel?
Hun er i hvertfald skide sjov, når hun ser mig med kameraet. Nu er det ikke længere naturligt og ægte, når hun bliver foreviget. 
Her sidder hun i sine nye retro bukser.

Bukserne er totalt fede i det her design. Jeg elsker denne kassemodel. Det kræver dog en gang sutsko – ellers flipper hun fuldstændigt ud, når de rammer gulvet. Hidsigprop – som hun jo er.
Bukserne er en Elsebeth Gynther model. Den er rigtig god til de mindste. Jeg har lavet dem utallige gange og bliver aldrig træt af dem. De kan jo ændres på i uendeligheder.

Piger i smækbukser – I like very much!

19 thoughts on “Top Model

 1. Fantastiske billeder Christina, intet mindre, jeg kan godt forstå at du er stolt af hendes evner foran et kamera, hvem har hun dog de evner efter?
  God Søndag til dig og dine og klem herfra.

 2. Hold nu kæft hvor er hun lækker!!! Og bukserne ligeså! Totalt fed model. Jeg elsker også tøser i smækbukser, især med fede detaljer!

 3. Hun er altså skide lækker i øjeblikket.. og sjov.. men som mor til klumpen, så skal jeg jo sige sådan…

  Og Michael det er ikke fra mig, hun har skaberiet foran kameraet fra.. jeg er ret dårlig, når kameraet kommer frem.. jeg er bedst når det ikke opdages, at der tages billeder..
  Kh C

 4. Hun er altså bare for skøn! Lyder dumt – men hun er altså lige til at spise, eller i hvert fald til at kigge på i timevis 😉
  Og jeg er vild med bukserne!

 5. Jeg har lige et lille spørgsmål til dig. Jeg har for et stykke tid siden syet et par ligende bukser til min datte. Og nu kan hun endelig passe dem, og så har hun dem selvfølgelig på i dagpleje. MEN jeg synes at kanten foroven stritter lidt. Jeg har kantet med skråbånd hele vejen rundt foroven.

  Jeg kan se at du har valgt en anden løsning, og foret bukserne med ternet stof. Men er de gennemforet?? Eller kun foroven. Og hvis de er delvis forret, hvor langt ned ahr du så foret dem, så stoffet ikke kommer til at drille, når de skal af og på…. Håber du forstår og kan give mig et godt råd.

 6. Hej Henny.. jeg har kun foret dem foroven.. de går ca. 10 cm ned under armhulen… Det er jo en anden måde at lave bukserne på… Håber du kan bruge det til noget.

 7. Hej Christina
  Tak for tippet. Det kan være jeg vil prøve det næste gang. For jeg er helt sikker på at hun skal have flere bukser i denne model. Hun er da bare så kær i dem. Og så strammer de ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.