Misundelse er en …

..grim ting, men også en kæmpe motivations faktor.

Jeg bøjer mig i støvet over hende, hende og hendes hækleevner. Jeg er så vild med hæklerier og især de små hæklede dyr man kan lave. Jeg har bare ikke helt knækket koden til at læse og gennemføre en hækleopskrift.. Men jeg tror, at jeg er på vej.

Jeg bliver skide stædig nemlig. Ikke at jeg på nogen måde kan overgå damerne – men jeg vil altså lære det. Så jeg prøver mig frem… ja jeg er vist på rette spor.. Jeg er ved at lave en abe til lille manden.. Opskriften er fundet på denne her side.. Jeg viser resultatet frem, når jeg engang er færdig… Hmm

14 thoughts on “Misundelse er en …

 1. Jeg øver mig også på livet løs. Nu har jeg hæklet en lille bold, som jeg har lavet til et lille æble til juletræet. Næste projekt (efter jul) må være at hækle et lille dyr:-) God søndag.

 2. Godt kæmpet! Og godt du bliver ved! Du skal nok knække den! 🙂

  Og det bliver en lille mand??? Det har jeg slet ikke opfanget.. Kæmpe stort tillykke!! Det bliver spændende med en herre mere i huset 😉
  Kh Louise

 3. Jeg er heller ikke nogen stor hækler. Spænder helt vildt, og ender med myoser og ondt i fingrene, når jeg forsøger mig frem.
  Min mor har dog lovet mig, at give mig et lille hæklekursus i julen. Hun er nemlig en rigtigt hæklehaj, og har lige på nul komma dut hæklet mig et rensdyrhoved som jeg har fundet opskrift til hos “Westmose”.

  Bare klø på. Det ligner da lidt en abe allerede 😉

  KH Karina

 4. Flot at du knokler derud af. Jeg kan anbefale at du finder forklaringer på de forskellige masker, hvorpå det er vist med tekst og billede. Det hjælper mig meget – og jeg har ennda hæklet ALTID. Men det er rart at se forklaringerne alligevel.

 5. Jeg er heller ikke nogen ørn til at hækle, og har indtil videre kun knækket koden til at hækle små lapper (som gerne engang skulle blive til et tæppe), men håber også på at kunne hækle efter opskrift engang.

  Med stædighed og viljestyrke skal det nok gå! 😉

 6. Jeg har givet op! Altså med at lære oldemor firkanter. Jeg kan ikke koncentrere mig om at tælle og hækle samtidig. Men jeg kan så så meget andet. Jeg nævner i flæng; skovle sne, sy skævt og smile med skæv mund. Se det er ikke alle der kan det helt naturligt 😉
  Men hvor er det bare pisse irriterende, at du kan så mange teknikker! 🙂

 7. hej christina

  ingen tvivl om at du knækker koden – og hvis ikke …bliver din abe jo bare heeelt din egen model – og lillemanden vil med garanti blive superglad alligevel 🙂
  kjh♥ og go hækle lyst

 8. Jeg er simpelthen også blevet hooked på det hækleri;)
  Fedt at du tager kampen op – det skal nok blive godt! ja – det er virklig imponerende hvad de tre kvinder kan med en hæklenål:)
  Go’ fornøjelse.
  KH Anne

 9. Christina, hvor er du altså bare sød:) Jeg er sikker på, at du klarer at hækle den fine abe. Den er faktisk også på min liste over projekter, jeg håber at nå i juleferien.
  Ellers har jeg netop i morges fået den idé at lave en amigurumi-workshop på Kunstfabrikken i foråret. Lis og Pernille foreslog jo selv noget med workshops, og det kunne jeg rigtig godt tænke mig. Hvis det kan lade sig gøre, skal du så ikke med?
  Knus fra Puk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.