+ Lun i Liberty +

Jeg er mega træt af vores stue. Eller jeg er træt af farvespillet dernede. Jeg har altid holdt mig i nogenlunde samme nuancer, så der ikke så så rodet ud. Jeg kan bare mærke nu, at der må ske noget. 
Jeg har betrukket puderne med noget Liberty stof i forskellige nuancer. Jeg mixer både grøn, lilla, lyserød og grå, hvilket fungerer ret fint.
Forleden dag fik jeg så revet alt mit liberty ned af hylden. Jeg har ret meget liggende, men efterhånden er det stykker, som jeg ikke kan bruge til store ting, men mere som applikations stykker eller f.eks. ærmer på pigernes kjoler. Derudover trænger jeg også til at få en god undskyldning til at få lov til at købe mig nogle nye prints. 

Jeg har taget tilløb til at få lavet mig et tæppe, som jeg har drømt om i lang tid. Jeg har bare været for øm overfor stofferne. Nu har jeg taget hul på det – og hvor bliver det godt.

Jeg har revet stoffet ud i 15 x 15 cm stykker. Og så brugt alle farverne i et stort virvar. Jeg tænker at når jeg nu er i gang, så skal tæppet være på størrelse med en alm. dyne.
Tæppet skal quiltes i tre lag. Jeg har bare endnu ikke fundet ud af, hvordan det skal afsluttes. Om det vil være kedeligt bare at lave en bagside – eller om der skal kant på forsiden….

Grib idéen – hvis du trænger til mere spræl i stuen..

9 thoughts on “+ Lun i Liberty +

 1. Lækker, lækker må jeg nok sige. Kan sagtens følge dig i det at være øm over sine stoffer og andre lækre sager, og min er ikke engang liberty. Men anyways, det klæder virkelig eames-stolen der med lidt klassiske engelske stoffer 🙂
  Har også planer om at lave et lignende tæppe på et tidspunkt, jeg skal bare lige have opbygget et lager af stoffer først. Tager lidt tid som begynder 🙁

 2. åh hvem der bare kunne rive en masse libertystoffer ned af hylden 🙂
  super lækkert ser det ud…..
  og varme kommer det med garanti til 🙂
  har selv masser af patchworktæpper, men desværre ingen af libertystoffer ….endnu
  kjh♥

 3. Sikke et lækkert tæppe du har fået lavet, Christina 🙂
  Jeg bliver også mere og mere vild med liberty stofferne – de giver sådan et romantisk indtryk, og det kan jeg virkelig godt lide!

  Håber det går godt med maven og at energien er ved at være der igen!

  KH Vibeke

 4. Det ser spændende ud dit nye projekt. Jeg ville lave en ensfavret kant på forsiden for at skabe en ramme til alle de smukke mønstre.
  Glæder mig til at se det endelige resultat

 5. Hej Christina
  Det er mig som glæder mig til at modtage den smukke slyngevugge:)
  Det ser meget lækkert ud og pifter op med farver:)
  Jeg har selv liberty-patchwork på alle mine puder i stuen og det gør mig glad hver dag, når jeg kigger på dem:)
  Kh Mille

 6. Istedet for at lave 3 lag kunne du nøjes med fleece på bagsiden det giver også et lækkert tæppe og er lidt nemmere at styre når du skal quilte det.. ville også vælge en måske ikke ensfarvet men ihverttilfald mørk småt mønsteret kant at slutte af med på forside for at ramme det ind… god fornøjelse ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.