Lavt blus

De sidste to dage har været helliget familien. Der har stort set været fokus på hygge og afslapning.
Juledag og aften var en af de dejligste af slagsen. Vi stod op uden fart og havde hele dagen til at få lavet mad og gjort klar til  at familien skulle komme.

Min lillebror kom forbi om formiddagen – det er sjældent vi ses, så det var noget af et boost at hilse på ham igen. Min far dukkede også op på det tidspunkt og indtog stuen – læs: vores farvoritplads på madrassen foran pejsen. Han blev hos os hele dagen og slappede af.
Det minder mig lidt om julen hos min farmor. Der ankom vi også tidligt på dagen. Som barn elskede jeg den hygge, ventetiden, duften af maden og hyggen.. dét at familien var midtpunktet og at en masse mennesker samlet.

Ida var alene hjemme med os voksne. Marie var i KBH og holde jul. Der er meget tomt uden hende på sådan en dag. Man kan vende sig til meget, men lige dét, er aldrig simpelt. Både Henrik og jeg fik nævnt hendes fravær en del gange.
Ida havde lige alderen i år til at forstå julens principper. Hun rendte konstant rundt og råbte “Juletræ” – det betød at vi skulle synge “På loftet sidder nissen”. Da tiden kom til at danse om juletræet var hun helt overrasket over os voksne, som dansede rundt og fjollede – så hun blev helt stum og forbavset i blikket. Det var noget af et syn.
Gaverne var gode at få – men egentlig var det vigtigst for hende, at vi alle fik en. Næste år er det nok et stort gaveræs for hende?

Jeg fik nogle fantastiske gaver. Henrik havde købt en ny linse til mit kamera. Den er jeg blevet vildt glad for! Nu kan jeg tage billeder langt væk og alligevel komme tæt på. Det har irriteret mig grænseløst at tage billeder til f.eks. Maries gymnastisk opvisninger, hvor jeg slet ikke kunne komme ordenligt tæt på – og så blev billederne rystede og dårlige… Det bliver en fornøjelse med den nye linse.

Og ja – så har jeg fået en smukhedsgave fra Clinique. Med snart 3 børn og ingen søvn, så bliver det nok nødvendigt med lidt hjælp til at få fjernet de sorte poser under øjnene?! All about eyes – har været skrevet p ønskelisten. Og jeg har prøvet den af. Den føles faktisk frisk om øjnene. Tror bestemt også det kan ses?! Så hvis du ser en rynket sveske i sommeren med store udspilede øjne, så er det bare mig.

Det har nu været en dejlig tid! Jeg er helt mættet nu af hygge og hulebyggeri. Jeg trænger i den grad til at komme ud i den friske luft og få vraltet lidt andefedt af sidebenene.

Ønsker jer alle en god dag.

8 thoughts on “Lavt blus

 1. Søde Christina sikke et dejligt billede af den lille trold! Jeg er forelsket i de smukke øjne.
  Jeg har også undværet min Rasmus i år i julen. Jeg frygtede det, men det endte faktisk med en dejlig dejlig aften med tid til fordybning og hygge.
  Og jeg fik et kamera også, så nu kan mine billeder forhåbentligt blive bedre 🙂

 2. Det er dejligt at læse at den har stået på rigtig julehygge Christina, fin gave med den linse så kan den måske også komme så tæt på at vi rigtigt kan se den smukhedsgave fra Clinique i aktion.
  God anden juledag til dig og dine.

 3. Det med at skulle undvære sit barn eller sine børn, fordi de skal være sammen med deres far juleaften giver ganske enkelt ridser i hjertet. Hver gang. Og jeg ved godt, at man selv vælger at blive skilt, men det er så unaturligt ikke at have sine børn hos sig. De der dage; juleaften, fødselsdage, nytårsaften osv.
  Jeg håber, at I snart har Marie tilbage igen, så hun kan blive kysset og puttet igen. Man mangler dem bare ubeskriveligt.
  Hilsener og tanker
  Katrine

 4. Her er også dømt frisk luft i morgen – efter 3 dage på julebesøg og ind og ud af biler og varme stuer. Og så smukt det er – derude i den virkelige verden. – Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.