Julekjole # 3

De sidste par dage er gået med råhygge, julebesøg og kreative timer. Julen inviterer altså til afslapning og overflod af havregrynskugler.
Jeg er så småt ved at gå i stilling til juleferie på bloggen. Pigerne har snart juleferie, Ida fylder snart to år og vi får fint besøg fra KBH i starten af næste uge. Min kære Søster kommer og holder mini-jul, hvilket jeg glæder mig meget til. Vi har ikke set hinanden ret meget i det forgangne år, så der skal virkelig suges til mig.
Bette-søs og jeg!

Desuden har jeg fået lavet Marie´s julekjole færdig. Stoffet er det samme, som på Ida´s julekjole. Men modellen er en anden. Detaljerne er nogenlunde lig – men alligevel ret forskellige.

Kjolerne passer så fint til pigerne – jeg er vild med stoffet. Stoffet er købt i stof og stil 🙂 Modellerne er begge fra Onion. Enkelte detajler har jeg dog ændret en smule i.

Rigtig god lørdag i blogland.

12 thoughts on “Julekjole # 3

  1. Det er et par superfine julekjoler, som du lige har fået smækket sammen. 😀 Og stoffet gør jo, at de sagtens kan bruges videre ud i året…
    God lørdag til dig 🙂

  2. Ej ok, har lige købt og ved at sy kjole til Trine i akkurat det samme stof. Blev inspireret af en kjole som hang i forretningen,, sjovt, nå men jeg viser min frem senere på ugen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.