Julekjole # 1

Jeg har været i gang med året første julekjole. Marie efterspurgte, om jeg ikke ville lave en til hende i år. Jubii – jeg troede faktisk at det var ved at være slut med det hjemme syede tøj til hende. Hun er ved at være så stor, så hun rent faktisk har en mening om tøjet – især det jeg laver.

Jeg købte stof ind til en til begge piger. Det bliver to forskellige modeller, men med samme to stof-prints.

Her er et lille sneak peak på Ida´s kjole. Jeg har syet den i 100% bomuld fra Stof og Stil. De har altså meget fint at vælge mellem. Disse to prints har jeg mixet lidt rundt på kjolen. Der skal egentlig ikke meget til, før en kjole ser lækker ud, når man betrækker en knap og laver ordentlige afslutninger selv på vrangen.

Ida skal have sin nye kjole på i morgen. Vi skal til juleafslutning i legestuen. Nu må vi se, om Julemanden kommer forbi dernede. Tror det ikke. Ida var monster ræd for ham i lørdags til juletræsfest. Hun klamrede sig til mig, som en lille abeunge. Kan lige forestille mig, hvordan 25 børn i dagplejen i morgen vil gå agurk.
Hvorfor er børn altid bange for Julemanden de første par år? Selvfølgelig hans ansigt uden mimik, det grove skæg og hans larmende attitude. De kan jo slet ikke aflæse ham. Men han kommer jo med gaver!?

Det er så vildt, at december går så hurtigt. Jeg kan slet ikke følge med. Ida og Marie holder afslutning til div. fritidsinteresser og næste uge – ja der går vi på juleferie. Jeg glæder mig virkelig. Det bliver så dejligt at samles med familien.

19 thoughts on “Julekjole # 1

  1. Lækker kjole med fine detaljer!

    Det må være børnenes naturlige børnelokkerfilter, der ikke vil lade julemanden passere.
    En fremmed der lokker med slik og gaver – det er da meget godt hvis de ikke er til fals for det egentlig.

  2. Er helt enig med dig i at det er detaljen der gør forskellen, og det har du virkelig sans for. Du får de absolut yndigste julepiger i de kjoler!

    Når jeg ser på dine kreationer rammer erkendelsen af, at jeg stadig mangler masser af syteknisk snilde og erfaring. Men så er der jo plads til forbedring… ;o)

  3. Hvor er den sød. Ingen tvivl om at søde detaljer som en fin knap kan gøre underværker, men så sød en trold som hende du har, er vel den bedste detalje til kjolen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.