Jeg sidder liige og leger

Jeg klippe og klister med stof og papir. Jeg er i flow-tilstanden!

Jeg skal sy kjole til mig selv. Men jeg har planer om at applikere på den.. Prøv lige at se med her;

Det er lidt svært at tage et billede af sig selv, især når man skal holde maven i ro… hmm ja – den er ved at blive stor – trods uge 21 + 3

Kjolen er ikke klippet ud endnu. Den bliver ikke sort – så det er kun udtrykket I skal tjekke ud.

Kunne det ikke godt gå? Eller er det passé at fremhæve maven? Jeg kunne ellers godt se det fede i det! Vær ærlig – be be.

19 thoughts on “Jeg sidder liige og leger

 1. Selvom selve kjolen ikke skal være sort, så syntes jeg altså det ser flot ud på din flotte mave – så helt sikkert du skal have blomster på maven 🙂

 2. Jeg RÅ-elsker det!

  Var selv sådan en gravid, som altid drømte om at fremhæve maven, men alligevel aldrig turde når det kom til stykket.
  Brand-ærger mig i dag.

  Du må leve det ud for alle os neurotiske, der udelukkende går i sort.
  Hep med nogle blomster!

 3. Der er ikke noget smukkere en når en kvinde stolt viser sin mave frem under graviditeten Christina, det er et dejligt nyt liv vi snakker om her, min kone var utrolig smuk ved begge graviditeter.
  God aften og klem herfra.

 4. Så dejligt med jeres mening. Jeg blev sådan i tvivl. For år tilbage gik alle rundt med et tørklæde om maven for at fremhæve den. Det ser man bare ingen steder i dag. Folk tegner ind mellem på maven, men tøjet er ikke sådan med til at fremhæve.. så tak – jeg går i gang i morgen. Det bliver godt – det der.!

 5. Hvor ser det fint ud.
  Jeg synes da bestemt man skal fremhæve sin store mave når man er gravid – det er sidste chance 😉
  Ej bare for sjov, men jeg synes at en gravid mave er rigtig flot og jeg synes at alt for mange gravide ofte forsøger at skjule den og det synes jeg er synd!

 6. Fin mave + fin applikation = über cool. Glæder mig til resultatet… – Og så kan jeg se du er 1 uge + 4 dage ahead of me i graviditeten… Ved aldrig om vi løber på hinanden derude på OUH 😉
  smil/Ulla

 7. Hvis ikke man skal fremhæve maven, når man er gravid, hvornår pokker skal man så ellers? Det er bare smukt med en stor rund mave. Og jeg er overbevidst om, at en blomst på maven vil være smukt.

  Da jeg var gravid med nr. 2, gik jeg meget i stramme bluser, og så et farverigt tørklæde rundt om maven. Så jeg siger bare: Go for it!!

 8. Den er FLOT! Jeg vil være gravid og gå med den! Men jeg synes også, man skal fremhæve maven, hvis man har lyst. Min yndlings gravid t-shirt har store neon pink bogstaver på maven, hvor der står Make love, not war!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.