Finish! Finito!

Jeg har fået afsluttet den lille hæklede slå om trøje. Jeg tror, at jeg nu har bestået min hækleprøve! Altså den her trøje er umådelig nem at gå til, selv for en begynder.. nu skal jeg udfordres lide yderligere.
Trøjen er bare blevet så fin med kantebåndet og betrukket knapper. Nu må vi se, om det overhovedet er en lille pige vi venter os. Maven skal scannes d. 10 december. Bliver det en dreng, bliver trøjen sat til salg. 
Jeg ved ikke, hvorfor jeg tror, at det er en pige – tror måske ikke, at jeg kan finde ud af at lave andet.. Statistikker kan godt brydes – det har jeg nemlig set her. Så mon vi bliver overrasket? Det kunne jo være en lille med knage! Uff, det bliver spændende..Vi kunne godt bruge nogle briotog og legetøjsværktøj til at neutralisere prinsesse-helvedet. Selv Ida – snart 2 år – fiser konstant rundt i tylskørt. Det er dælme for tidligt!

Jeg har været godt kørt fast i mine kreative idéer. Eller mangel på samme. Men i går aftes kom der gang i hjulet igen. Det har været så frustrerende ikke at have hovedet fuld af nye sager. Der har bare været tomt. Så er det altså lang tid at gå hjemme, hvis der ikke popper lidt nye idéer frem. Jeg er mega træt af at sy lommer med kantebånd, nederdele og posebukser. Det er dejligt, at folk gerne vil have mine klude, men jeg trænger i særdeleshed til at have fingrene i noget ukendt.

Dejligt at det er retur igen! Kender I ikke det? At man er fuldstændig idéforladt og tom?

15 thoughts on “Finish! Finito!

 1. Den er blevet rigtig fin Christina, glæder mig til selv at afprøve den.
  Kender for godt det med at hovedet er tomt selvom man egentlig gerne vil en masse.
  Godt at der er kommet hul på bylden (så at sige) og glæder mig til at se hvad der kommer frem.

  Glædelig 1. december
  KH Anne

 2. Hvor er den fin. Så jævnt og flot hæklet – og kantebåndet løfter den høøøjt op på min liste 😉 Sikke en god detalje.

  Jeg var overbevist om, at jeg ventede en dreng – og vi fik Emilie.
  Anden gang var jeg så overbevist om, at jeg ventede en pige igen – og vi fik Andreas.
  😀
  Så måske kommer du til at sælge din fine hækletrøje – og vænne dig til at tænke i drengetøj fremfor tylskørter og småblomstret Liberty.
  Verden trænger i høj grad til noget lækkert drengetøj!
  Det bliver spændende at se, hvad scanningen viser.

  God bedring med Marie.

  KH Karina

 3. Hvor er trøjen bare kær. Jeg vidste bare at jeg fik piger – havde undret mig om de var blevet drenge…

  Det bliver spændende at se, om din fornemmelse er rigtig?

  Klem

 4. Hvor er den bare SMUK! Og sikken en sikker hånd du har! Men uanset hvad, så er den farve da bestemt anvendelig – uanset køn! Bare læs lidt af Hr. Steiners farveforefrag 😉

  Jeg var overbevist om, at Loke var en pige!! Ønskede mig så brændende en dreng, og når vi kiggede på babytøj, så endte jeg i drengeafdelingen hver gang.. Men det føltes bare som en pige – derinde bag den struttende navle.. Og jeg havde drømt 1000 gange at det var en lille pige…
  Men scanningen viste en lille numse og en tap, og så var der ingen tvivl mere 🙂

 5. ej den er fin den lille cardi! Kan godt lide den ikke er sådan babylyserød, men at der er lidt mere pink i farven og så det kantebånd og knapper – virkelig fint arbejde!
  Hvor har du fundet mønsteret henne.. tror måske du allerede har skrevet det, men kunne ikke lige finde det igen.

 6. Hvor er den fin og jeg eftersøger også opskriften, hvis du vil dele? Jeg har en lille niece på knap ½ år og måske kunne jeg nå det inden jul 🙂
  Julehilsner
  Tina (Ny i blogland)

 7. Hvor er den fin:-)
  Mit barsel projekt er at lære at hækle. Jeg skal bare lige have skrevet den dumme BA opgave…
  Syntes godt nok den trøje er blevet flot når du siger du er nybegynder:-)

 8. Jeg var sikker på at jeg skulle have en af hver, så jeg blev bare så overrasket da lægen anden gang sagde “og her kommer en tøs til”. Det har altså på mange måder gjort det lidt lettere at få tvillingepiger og ikke en af hver slags…tror jeg….;-)

 9. Hey – tak for jeres søde kommentarer.. det er sjovt at høre om jeres gravide tanker.. det er lidt underligt – som man bliver snydt, hva?

  Til jer der er interesseret i opskriften.. i skal skrive mig en mail.. det bliver nemlig med nogle få krav, at jeg sender den afsted..

  Knus C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.