En ekstra abe i huset

Jammen det lykkedes så fint… se bare her. Den lille brune ballademager er i hus. Helt vildt fedt, at jeg rent faktisk fik det til at ligne.. 
Jeg har lavet den på hæklenål nr. 2,5 så den er ca. 20 cm lang. Nem at have i hånden for et lille barn. Jeg har lagt en bjælle ind i maven på fyren, så der er godt med lyd på, når man ryster den. 
Vi har døbt ham Sigurd.

Jeg har fået blod på tanden. Der skal flere kreaturer til i det nye år. Så har I gode links til hækledyr, så må I endelig gerne sige til.

9 thoughts on “En ekstra abe i huset

 1. Hvis han er dit første forsøg udi kreaturhækling, er det da lykkedes meget godt. Han ser total proff ud. Er selv på stadiet nålepuder og tørklæder. Helst noget, som kan hækles foran fjerneren. 🙂
  God aften til dig. 🙂

 2. Hold da op, hvor er den blevet flot! Det kunne være man skulle til at øve sig, så jeg også en dag kan hækle forskellige dyr. Det er jo geniale gaveidéer!

 3. Jeg elsker også at hækle, og man kan virkelig finde mange gratis opskrifter på nettet.
  Denne blog kigger jeg med på, hun har både opskrifter der koster lidt, men hun lægger også tit gratis opskrifter på siden : http://crochetamigurumi.blogg.se/

  Og så er der også lige denne her, der er noget at kigge på og noget af det er der også opskrifter til.

  Hvis du vil ha´lidt vejledning så søg på Teresa og crochet på YouTube, hun guider dig igennem en opskrift fra start til slut … sikke da en smøre jeg fik skrevet der, håber at du kan bruge det :o)

 4. Hæææj hvor er den skøn. Altså – hvad kan du egentlig ikke finde ud af. Og skønne, skønne kjoler du kaster om dig og pigerne – Misundelig – ja det tror jeg nok liiiige.
  Maja

 5. Nej hvor flot Christina!! Godt arbejde.
  Sød ide med bjælden i maven.

  Mht til opskrifter, er der jo også Annie Obaachans “Amigurumi”. Der er mange søde opskrifter i den bog.

 6. Det har du da klaret rigtig flot, Christina! Det er nok bare det første dyr ud af mange… Jeg er glad for at jeg kan kigge med her og se, hvad du får lavet:)
  Kh Puk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.