Dyb koncentration

Marie begynder mere og mere at interessere sig for det kreative. Det er så fedt at se, at hun rent faktisk kommer og lurer over mine skuldre og spørger ind til tingene.
I sidste uge skulle hun lære at strikke. Vi har prøvet til tidligere, men det har knebet med koncentrationen, så interessen faldt temmelig hurtigt. Nu er hun begyndt at strikke rigtigt og kan godt finde ud af det. Hun sidder meget spændt i kroppen og nørkler og garnet på pinden bliver længere og længere. Vi har endda skiftet farve på garnet nu..
Der er nu heller ikke noget mere hyggeligt end at sidde sammen foran ilden med hver vores kop te og strikketøj.. Gad vide, hvad det bliver til hendes strik. – Det afhænger nok af interessen!

8 thoughts on “Dyb koncentration

 1. Ja netop.. det er så fedt, at hun gider at sysle med Mor.. så er vi to “kedelige” herhjemme… Tror ind i mellem, at min mand synes jeg er lidt mormor agtig..

  Kh C

 2. Da jeg selv lærte at strikke i den alder strikkede jeg slaskedukker med flettede arme og ben.Kroppen og hovedet blev strikket som et stort firkantet stykke.Foldet og syet sammen med de flettede arme og ben inde i sammen syningen. Dukkerne blev fyldt med gule ærter. Ris faldt ud gennem hullerne 😉

 3. Åh så fint. Søde marie, hvor er det dygtigt. Altså det er fedt at hun har knækket koden, det er da ret svært at strikke. Husker ikke hvor gammel jeg selv var, men husker til gengæld tydeligt da det endelig lykkedes og jeg strikkede og strikkede sammen med min farmor.
  Stort kram
  Line

 4. Ej hvor ser det bare hyggeligt ud:)
  Så koncentreret en Marie..
  Fedt at I nu kan dele interesse.. Elsker når de små muligheder opstår (lidt ligesom at K og jeg lige har haft en hyggestund med at bage boller – elsker at lave de ting, de kan deltage i;)
  Og pyt med du er mormor-agtig..;) Det må man gerne..
  Kram

 5. Ja det er super hyggeligt…Monique elsker også og strikke… halstørklæder til diverse bamser 🙂 …Julemanden kom med nogle nye strikke pinde med en lyserødkugle forenden med hvide prikker… hun strålede…de var bare seje…

  Det bliver spændt på at høre…hvad hun får strikket 🙂
  MVH
  Sabine

 6. Nej hvor ser det hyggeligt ud… vi har en niece der også strikker, jeg vil forsøge at finde den bog til hende som hedder: PINDE VENNER af Lene Holme Samsøe. Tror lige der er ting i som piger i den alder kan finde ud af at strikke…og samtidig er det noget brugbart. Go´ fornøjelse til jer begge fra Joan M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.