Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
De kaempe store og rummelige + ´er – vil du vaere med? |

De kaempe store og rummelige + ´er – vil du vaere med?

Jeg er så beæret over, hvad vi kan gøre for hinanden – os alle på kryds og tværs. Også udenfor blogland.

Forleden dag sad jeg og så regional nyhederne her på Fyn. Et indslag om folkekirkens nødhjælp og om generel fattigdom i Danmark, som til stadighed vokser og vokser. Hvorfor mon?

En mor til 3 børn fortalte hvorledes hun havde mistet sin mand grundet sygdom for ca. et ½ år siden. Nu sad hun så hårdt i det – på kontanthjælp, da hun ikke kunne arbejde pga. slidgigt og var ikke kommet videre i systemtet. Vi har alle hørt om de ben der er i vejen, når vi skal bede om hjælp hos det offentlige?

Nuvel denne Mor her har kun 55 kr til mad og tøj til sig selv om ungerne. Det skærer hende i hjertet, at hun ikke kan infri børnens ønsker i julegave. Det er der simpelthen ikke råd til. Ej hellere julemaden, som vi andre æder os mega dårlige i. Det er virkelig kummerligt, synes jeg.

Men midt i alt den elendighed – opsnappede jeg nogle snakke her i blogland. Marina og Trine, pigerne med det store overskud. De har lavet en blog til ære for indsamling til mødrehjælpen. Der er en masse, som donerer gaver ind på bloggen – du giver lidt af de overskydende kr til mødrehjælpens julehjælp og får 1. lod pr. 50 kr, du smider i puljen.

Jeg har doneret en lille ting til Hjerternes fest. Jeg synes også du skulle være med. Og gøre den lille forskel for de små familier, der knap nok har råd til mad på bordet. Det er da i denne her tid – det mærkes aller mest.

Klik her og være med!

5 thoughts on “De kaempe store og rummelige + ´er – vil du vaere med?

 1. Kæreste Christina
  Tusinde tak for dine gode tanker – igen et velskrevet og tankevækkende indlæg.
  Tak for linklove, vi kan gøre det hér stort! Fordi vi hjælpes ad, hele Blogland.
  Er det ikke fantastisk at tænke på?

  Rigtig dejlig weekend til dig
  KH T

 2. Jeg har valgt at bruge dette dejlige blogland som et frirum fra politik, jeg er i det daglige politisk aktiv, for det er selvfølgelig ikke til at komme uden om at meget af al den forarmelse der sker omkring os i disse år, har noget med politik at gøre Christina, men det er et dejligt og ganske rammende indlæg, heldigvis er der nogle dejlige frivillige der støtter op omkring deres medmennesker i nød.
  God Lørdag Aften og klem herfra.

 3. Jeg har HELE MIT VOKSENLIV støttet mødrehjælpen. Mine børn har lært at give penge til mødrehjælpen siden de var ganske små og til børnenes kontors kiste på Rådhuspladsen hver jul. Mit juleønske til svigermor er ALTID penge til mødrehjælpen og det får jeg og to af gaverne i min mands pakkekalender er bidrag til mødrehjælpen, så jo jeg støtter alt hvad jeg kan, hvilket også er løgn, for de fleste af os ku SAGTENS give MEGET mere end vi gør.
  Dejligt at det er blevet “moderne” igen at give af det overskud vi næsten alle har.

 4. Søde dejlige dig. Tak for din dejlige gave og fordi du støtter hjerternes fest med fine ord og link.

  Det betyder så meget at vi kan gøre det her sammen og selvom vi ikke kan afhjælpe fattigdom så kan vi da hjælpe lidt når vi står sammen.¨

  Til Stella Dea: os os har vi også altid givet børnene det i gave den ene søndag at de kunne hjælpe andre med en donation. Det er en rigtig god ide. Hvis man vælger at gribe den ide og støtte via hjerternes fest bliver det måske samtidigt lidt spændende for børnene. Min store pige er i hvert fald meget optaget af projektet.

  og tænk idag efter få timers indsamling har vi allerede hjælp til den første familie. Det er da SKØNT:

 5. Kære alle jer..
  Jeg synes det er så dejligt, at vi kan hjælpe hinanden og folk i nød med dette her rum… Det er stof til eftertanke, hvad der sker i samfundet pt.. jeg kan da være bange for, at det er mig selv/os, der kommer til at stå i samme situation.. vi har jo mange besparelser endnu på sundhed/handicap området.. 🙁

  Kærligst fra C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.