Agnes i omstaendigheder

Jeg lavede min kjole færdig i går. Jeg har hele ugen arbejdet så små på at få udviklet et mønster til min voksene mave. Jeg er vild med kjoler, som ikke sidder alt for telt agtigt på kroppen. Og med store babbe-lapper og kuglerund mave, vil en vid kjole sidde alt for tønde look a like ud fra mit statur.
Så det har været lidt en udfordring. Jeg er ikke god til at tegne mønstre ud i det fri. Og hvordan skulle jeg lige gøre ekstra plads til en voksende fodbold? 
Altså udgangspunktet er en slå om kjole, men med overskæring over brystet. Der næst har jeg prøvet at justere lidt omkring maveregionen. Hemmeligheden er nok, at kjolen er lavet af twill med stræk. Så kan alt jo næsten lade sig gøre?!

Jeg har lavet indsnit på ryggen, så den ikke poser alt for meget på lænden. I forvejen er jeg ved at erhverve mig en kasseform bagtil, så det kunne kun gøre positivt med lidt form på kjolen. Ærmerne har jeg lavet lidt i Yvonne stil. Vi er jo blevet spammet  af Olsen Banden de sidste par lørdage, hmrf – jeg sidder dog mest og suger detaljer til mig. Yvonnes stil er så cool. Og hendes asymetriske ærmer måtte jeg bare kopiere.

Min detalje på maven er jeres fortjeneste. Tusinde tak for jeres vurderinger. Jeg har suget til mig og besluttede mig for at føre det ud i livet. Jeg har placeret den lidt skævt på maven, så det ikke ligner en skydeskive.
Kjolen er super fin i pasformen. Jeg havde slet ikke regnet med, at det ville lykkedes i den her forstand. Jeg bliver rigtig glad for den. Ind i mellem bliver jeg slet ikke tilfreds med tøjet til mig selv. Særligt fordi jeg har siddet med det i hænderne. Så når jeg rammer hovedet på sømmet, så er det ret tilfredsstillende! 
Og så kan jeg sørme spænde buen mere i den… Superb!

Og tjek så lige mine nye vinterstøvler. Det er en julegave fra min kære Far!

Jeg kan altså nok ikke lave denne her kjole på bestilling til andre i venteposition. Desværre. Men rammer nok mere plet, hvis det er til jer uden kage i ovnen.. 🙂 Kan købes i almindelig udgave her.

Rigtig god fredag i det skønne vejr!

37 thoughts on “Agnes i omstaendigheder

 1. Den er fuldstændig fantastisk! Avra den klæder dig godt, og de der detaljer – åh de er skønne.

  Du er bare så go’ med en symaskine altså!

  Smil fra Mia

 2. Hvor er du lækker! Den sidder skide godt, og fremhæver da alt det gode ved graviditeten.

  Det er faktisk lidt sjovt, for på billeder kan man ikke rigtig se hvor høj folk er. Efter at have mødt dig i virkeligheden, så kan jeg nu se at jeg fejlbedømmer billeder som disse grusomt 😉

 3. Hvor er det en fin kjole – skønt at den bare sidder som den skal.
  Sjovt at du skrev det med dine støvler, for jeg havde lige kigget på dem på billedet og tænkt at de var rigtig flotte.

  God weekend
  CilleBille

 4. Den kan du godt være bekendt… Den er sørme blevet pæn. Og sød med de ekstra syninger omkring blomsterbladene.

  Og du har da en rigtig sød Far. Sådan at gi dig nye brune støvler…

 5. Jeg er helt vildt med den. og forstår godt du ikke har overskud til at lave den på bestilling. men kunne du evt. logges til at ligge mønsteret ud (hvis der er et, andet end det færdige resultat) så kan vi selv give os i kast med at sy… 😉
  Du må ikke tage dette nedladene på nogen måde, jeg er bare vild med den og vil gerne have en selv.

 6. Nøj hvor er den blevet skøn, din kjole. Fede detaljer og flot håndværk. Giv lige din far min adresse. Jeg er fuldstændig vild med de støvler!
  Rigtig god weekend
  Tina 🙂

 7. Vilken underbar klänning!!!! Du är superfin i den och din växande lilla mage:) Stövlarna är jättefina och passar ju perfekt till klänningen!! Vad duktig du är:)

 8. Gider du godt lige zip it! Hvor er det du mener den kasse bagpå sidder? Du er irriterende lækker og sikke en kjole, men jeg gider næsten ikke skrive det, når du tænker sådan om dig selv. Fyyy skamme!
  🙂

 9. Det er bare blevet en super flot kjole! Jeg bliver rigtig inspireret af at læse din og andres blogs, og glæder mig altid til at se hvad nyt der er. Jeg elsker blomsten på maven – den sidder lige som den skal.

 10. Tusinde tak for jeres søde kommentarer. Det er fedt, at kunne lave noget nyt, som bliver modtaget, som min egen grundfølelse.

  Nogen spørger til mønstret. Jeg kan ikke give jer det, desværre. Jeg har klippet og reageret i nogle forskellige og tegnet til. Og jeg sælger ikke mine egne videre. Jeg laver tøjet på bestilling. Så er der nogen, der er interesseret, så send mig gerne en mail.

  Rigtig god fredag fra C

 11. Helt ærligt Christina hvis du ikke skulle værne om dine ting, hvem skulle så? Jeg mener, hvis vi hver især delte alle designs med hinanden, så var verden da meget ensartet!
  Jeg synes hverken, det er hovskisnovski eller andet. Og du tilbyder jo at sy til andre…
  Jeg gad nok se Stina Goya, Gucci eller Mulberry uddele deres mønstre 🙂

 12. Jeg synes bestemt også at du skal værne om dine mønstre (dermed ikke sagt at jeg ikke gerne ville have fingrene i dem..;-) hi- hi.)Jeg er helt enig med Anne. Iøvrigt synes jeg at det er skønt at se ting på bloggene som man ikke straks kan se kopieret alle steder. Det gør jo det unikke.

  Tak forresten for din kommentar på min blog. Jeg har selv en af slagsen, så nej jeg synes ikke at det er FOR barnligt (kun lidt barnligt).

 13. Super fin kjole, du ligner en drøm! Har selv lige haft gang i én til den voksende mave, og sad tidligere og tænkte på, at det kunne være sjovt med lidt blikfang på maven. Det kommer måske, inspireret af dig, den skal i hvert fald være færdig til jul. Tak for en interessant blog!

 14. Det er en super smart kjole med fine detaljer. Især blomsterbladene i Liberty. Og jeg er også vild med støvlerne. Man kan aldrig få nok støvler og sko. Og tasker… Nok de accessories, som man kan passe uden hensyn til vægten? ;-D
  I disse copy-cat tider er det yderst forståeligt, at du ikke liiiige giver mønstre videre. Hvis man har brugt et mønster fra Ingelise eller et gammelt Kreative Kvinder er det jo en anden sag. Så kan man sagtens lige henvise til. Men når du selv har lavet om og lagt til, er det DIT mønster. Du har ophavsretten til det og skal værne om den. Hvis man vil bruge sine evner udi at tjene lidt mammon, må man være lidt hård. Du kunne jo også – måske – med tiden – hvis energi til det – lave små kurser i mønstertilretning. 🙂 Så blev det behov jo også tilfredsstillet. Nå hmmm længere smøre…
  God weekend til dig
  Kh Katrine 🙂

 15. Hvor er du smuk!!!
  Virkelig skøn kjole, du har kreeret til mavsen;)
  Er tosset med din stil..
  Og mht mønstrene – så skal du da bare værne! Fuldstændig enig med Onkel Anne i den sag..;) Det er jo ikke bare et købt mønster, du lige kan henvise til..
  Ha’ en rigtig dejlig dag søde.. Er grovmisundelig på dine støvler – hvad hedder den farve? Mine som skulle være kommet i sort er nemlig ikke kommet, så nu skal jeg ud i en anden farve..;)
  Knus Anne

 16. Hej

  Jeg er bare blevet super misunderlig på de sko, men kan ikke finde dem på duckfeet hjemmeside…
  hvor har din far købt dem?

  Må eje de sko…. julegaven til mig selv 🙂

  Ling

 17. Hvor er det en fin kjole, ville ønske at jeg havde sådan en da jeg var gravid. Var ved at blive bims af at gå i bukser hele tiden.
  Sikke en kreativitet =)
  Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.