Vinterklar

Selvfølgelig var jeg med inde i Tante Grøn igår. Det er så hyggelig en butik, men tanterne derinde er så “tante agtige” så man absolut kunne slå sig ned og sludre i evigheder. 
Karen gik amok i neonfarvet garn, selvfølgelig. Og fik kort snakket med de kære Tanter, som simpelthen havde så rygende travlt. Det strik/håndarbejde er ret populært pt. De fik ikke et ben til jorden inde i butikken. Men det er altså også en skøn butik!
Jeg faldt pladask for et af Tanternes eget design. Denne her hue må jeg simpelthen lave til mig selv. Glæder mig til at få afsluttet projekt hæklet trøje, så jeg kan tillade mig at gå igang.
Jeg skal prøve at betrække pynteknapperne selv. Jeg har ofte kigget på dem, men ikke prøvet dem af. Som de er vist på denne her hue ser det vildt lækkert ud. Man ser det ikke så tydeligt med ind i mellem det råhvide garn er der små sølvtråde spundet med… Ret fint faktisk. 
Det er ikke fordi jeg mangler hue her til vinteren. Men nogen gange er der ingen diskussion.. Den hue er min!

3 thoughts on “Vinterklar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.