The rose coat

I kender det sikkert? Alt for mange projekter ligger og venter på at blive færdiggjort eller mangler sidste “hånd på værket”. Men tiden mangler?
Jeg har nu alt den tid i verden – føles det i hvertfald som om! Jeg prøver i særdeleshed at fylde min tid ud med ting, jeg glædes ved. Det bliver jeg nødt til! Det handler også om, at finde en måde at overleve på, ikke?
Selvom at det måske for nogen ser ud som om at min sygdomsperiode er en ren “badeferie”, så erkender jeg blankt, at det mentalt er en svær udfordring. Det har været noget så svært for mig, ikke at kunne komme på arbejde, hvilket er en proces jeg skal vende mig til. Dog har forskellige faktorer bekræftet mig i, at jeg nok alligevel kommer til at hvile i min sygemelding, trods alt. Ind i mellem bliver man jo overrasket ikke? Både på den ene og anden måde! 
Og efter en afstikker tilbage – jeg fik fundet projekt vintertøj frem igen.
Brunt babyfløjl, lidt liberty og en lækker romantisk blomstret bomuld har ligget afklippet klar til min opmærksomhed i en lille måneds tid. Jeg har bare ikke fået “nosset” mig sammen til at tage fat. Jeg manglede kun lige at få klippe pladevat ud, så det i sidste ende kunne blive til en varm quiltet frakke. 
Igår kom jeg igang igen og intensivt nusset mig igennem div. små detaljer. Her er det færdige resultat.
Frakken med den spidse hætte har små fine finesser, som pyntebånd, zigzag bånd, tittekanter i liberty i hætten, hjertelomme foran og grov lynlås. Den er foret med den kæreste bomuld med blomster. 
Jeg har brugt et mønster fra et Ingelise blad fra 2007. Jeg har justeret meget i modellen, da den i første omgang har været lidt for bred. Nu sidder frakken til kroppen som den skal – uden at blive for Luna agtig.
Jakken er en størrelse 2 år og er sat til salg her og her. Så hvis du ikke har fået købt vinterjakken hjem til pænt brug, så er denne her udgave en skøn sag!

9 thoughts on “The rose coat

 1. Hvor er den flot syet med detaljerne. Selvfølgelig er det ærgerligt at en sygemelding er årsag til at du får færdiggjort igangværende kreaprojekter, men jeg tror virkelig også at de positive indspark i hverdagen kan gøre en sygemelding mere tålelig. Jeg håber du passer godt på dig selv!

 2. Hej Christina
  Det er desværre et stykke tid siden jeg sidst har lagt en kommentar her, men jeg læser altså stadig flittigt med 🙂

  Det er simpelthen så flot et stykke håndværk du laver. Jeg synes desværre, at man ser en del “hjemmesyet” tøj, der bliver solgt til uhyrlige summer. Kvaliteten af det er bare ikke i orden – men det kan man på ingen måde sige om det der kommer fra din hånd. Det er bare så gennemført flot lavet. Mange roser herfra for det!

  – Og så er jeg bare helt vildt misundelig over at I har sådan et fedt “kom og vær kreativ”-værksted i Odense, hvor man kan dreje ler og alt muligt andet. Jeg husker selv mine spæde forsøg udi det der med at dreje ler (formning i folkeskolen) – og det er absolut ikke let. Til gengæld ville jeg da vildt gerne prøve igen. Jeg glæder mig til at se dine resultater – også selv om det måske ikke lige bliver til 4 ens krus de første par gange 😉

  Kærlig hilsen
  Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.