Pimp dit Das

Jeg har været haft helt ondt i maven i dag. Ikke fordi jeg skulle ski…. men af grin, simpelthen. Aldrig har jeg set noget så kitchet.
Jeg var nede hos min svigermor og spise frokost. Vi kiggede alle hendes strikke opskrifter igennem. Hun har nemlig de lækreste opskrifter liggende fra 50´erne og opefter. Ret mange hippe udgaver, jeg godt vil klæde mine små piger i.
Men se lige hvad vi også fandt. Værst af alt…. det er f… ikke lang tid siden, at vi har været i 80´erne vel? Det er totalt faretruende tæt på…..
Godt nok er jeg håndarbejd´s fanatiker- meeenn…… (?)
tjek lige brættet og det hæklede matchende tæppe?
Konekrøllerne – ja dem har jeg altså!

Det værste er nok, at det gav mig visse associationer… jeg husker rent faktisk, at min mor på et tidspunkt havde et komplet sæt til vores wc i noget plys-lignende stof. I ved nok: betræk til wc, en rund måtte på gulvet under vasken og en halvrund rundt om toilettet?!

Havde I også sådan et sæt liggende i 80´erne?

Jeg håber virkelig ikke, at de måtter har stået model til div. sjatpisseri. Mændene fra den tid satte sig vist ikke ned når de tissede, gjorde de? Eller hvad med en 10 årig piges øjemål?

Er der nogen der er interesseret? Så send mig gerne en mail! Tror godt I må låne opskriften!

15 thoughts on “Pimp dit Das

 1. Fnis, jeg tror dælme jeg springer over. 1) fordi jeg endnu (!) ikke har lært at hækle; 2) det indretningsmæssigt nok vil afvige pænt meget fra resten og 3) at jeg slet slet ikke kan abstrahere for hvilken bakterie bombe det må have været på gulv og bræt!

  Sjovt, at se hvordan kreativiteten ændrer sig over tid. Jeg tænker at det også var den periode hvor man havde hæklede toiletrulle skjulere og monterede cigaretholdere?!

  De havde hele molevitten hjemme hos en barndomsveninde… ;o)

 2. Ej, men come on…
  Den ene dag sukker du over ikke at kunne få tiden til at gå, og den næste dag afviser du et ganske fremragende toiletprojekt…?
  Nu må du da se og bestemme dig, kone!? 😉

  (blink. blink. nutch nutch. Hvis du forstå sådan en lille én…)

 3. En opskrift? Ellers tak, det var sørme pænt af dig, men…..NEJ. Vi havde det ikke hjemme hos os – min mor er gammel sygeplejerske og hun har ikke noget i hverken køkken eller bad, der ikke kan sprittes af!!!!! Vores nabo havde det – i rosa og så havde hun sådan en dukke-toiletrulle skjuler – med en rosa, hæklet kjole – det var så fint :-/
  Kh karen

 4. Dasse-pimperi er bare skønt. Min tidligere overbo (en enlig alkoholisk mand på knallert) havde et lyserødt plyssæt, der af og til hang på snoren i tørrekælderen. SÅ pænt!
  – Mette

 5. Ha ha ha I er sjove… men hvor jeg dog tænker på, at mine forældre faktisk havde et askebærer hængende på toilettet… så kunne man sidde der og ose en arm?

 6. Mums dem husker jeg, vi havde et ret fedt sæt hos min farmor i rigtig 70 er pink og orange og ja godt langhåret var det også ;-)))

  Det har været et rent paradis for div bakterier og virus…

 7. Altså jeg synes det er morsomt. På mit toilet – altså det der grønne fra 70’erne har jeg fået hæklet to toiletrulledukker og jeg morer mig, når der kommer nye gæster og skal på toilet. For mener jeg det nu, eller er det totalt kitch og bare for at køre den smukke grønne stil helt ud? 🙂
  C ingen tvivl om, at jeg mange gange har sjatpisset på min mormors toilettæppe. Det var nemlig ikke altid jeg lige nåede at sætte mig før jeg gav los 😀

 8. Jeg husker at mine besteforeldre og mine tanter hadde slike ting på toalettet, men lampen har jeg tilgode å se… Morsomt, tror ikke jeg hiver meg på den moten om den skulle komme tilbake 🙂

 9. Jeg kan sagtens huske dem Christina, i alle mulige og umulige farver os stoffer gjorde det sit indtog i 80 erne, var det ikke også det årti hvor alt porcelæn wc er og håndvaske skulle være farvet, specielt mosgrøn, kan jeg huske,
  God aften og klem herfra.

 10. uh det første jeg tænkte var også bakteriebombe. Men den til lampen kunne man da overveje 😉
  Min mormor havde de der damer til den ekstra toiletrulle til at så på en hylde. Dem var jeg ret facineret af dengang..

 11. Som barn var jeg dybt misundelig på dem der havde plysbetræk på toilettet. Det var bare så hyggeligt at sidde på.
  Og de der hæklede toiletrulledamer, samler jeg faktisk på! Men min datter snupper dem og bruger dem til sine Barbier. Hun synes de er helt vildt prinsesseagtige.
  Så hvis der er opskrifter på dem i bladene så er jeg meget interesseret! Seriøst faktisk. 🙂

 12. He he – fantastisk! Nogle gange føles det som om 80’erne var i går – og andre gange som om det er et liv siden. Jeg har aldrig rigtig kunne forstå det der med at give sit toilet tøj på, men bevares, hver sin smag 🙂 Hører nok til dem, der ikke kan abstrahere fra det uhygiejniske aspekt. God dag. Mvh. Mette

 13. Ha ha ha…jamen er det ikke skrækkeligt!!! Tænk engang, at man virkelig har haft gang i SÅ meget hækleri, at man løb tør for steder og ideer at bruge det og gik i gang med at udsmykke lokummet…

  Og Guuuuud ja…det er rigtigt det der med askebægrene på toiletterne, sådan nogle klamme stål nogle, som var skruet ind i væggen – det kan jeg godt huske! Meget “offentligt toilet – ryg og skid”-agtigt:-)

  Tak for et sjovt indlæg…men opskrift?? Neeeeej tak, jeg springer vist også bare over…

  Kh. Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.