På vej

Jeg sidder i bilen på vej mod Fanø med mit håndarbejde i skødet.


Vi skal til fest hos min veninde og overnatte på en koloni. Det bliver med garanti sjovt.

Dog… Jeg var lige forbi Pakhus 16. Hvor der holdes julemarked. Hvor ville jeg gerne have blevet og sludret med alle de kære bloggere. Det er en kæmpe succes! Godt gået Lis og Pernille.

I morgen skal jeg gennemgå pakhuset fra A til Z! Glæder mig meget. Dem der har mulighed for at kigge derned – afsted med jer!

God weekend i Blogland!

6 thoughts on “På vej

 1. Å hvor er du heldig. Jeg ville bare så gerne have været med for det lyder fantastisk hyggeligt, spændende og fint. Detsværre er jeg alene hjemme med unger der skal køres både hid og did så der bliver ikke noget julehygge til mig. jeg sender mange tanker til dig og alle de andre skønne mennesker.

 2. Søde ven! Jeg ELSKER Fanø! Mine forældre har en gård dernede og jeg har været vant til at komme der igennem de sidste mange år. Den ro og glæde, der er på netop Fanø, er den jeg savner i min hverdag.
  Hils dernede fra mig og lad Ida og Marie danse noget af den friske Fanøluft op til mig 🙂

  Rigtig god fest!

 3. Hej Christina:) Det var superhyggeligt at hilse på dig idag. Det var mig, der havde Aske på ryggen i viklen, jeg lovede at skrive en kommentar, så du kan finde mig. Sig til, hvis du skal ha noget slyngehjælp, når den lille kommer. Eller sy-fifs til en ringslynge;)

  KH
  Kat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.