Medtaget

Det er helt vildt, som skoldkopperne popper frem. Jeg er så overrasket over, at de finder vej ud af kroppen alle steder. Det eneste sted, der ikke er sket noget endnu – er ansigtet. Jeg mindes Marie, som også havde dem i hårbunden og i ørerne.

Bortset fra hendes alternative kropsudsmykning, synes jeg faktisk, at hun klarer det rigtig flot. Hendes humør er i top og tilsyneladende sætter hun ikke neglende i dem endnu. 
Men det er f… ikke særlig kønt!

12 thoughts on “Medtaget

 1. Åhhh lille skat, altså. Godt hun klarer sig så flot. Lilly havde kun 3-5 stykker – i ansigtet. God god god bedring og masser af kram!

 2. God bedring med hende

  Ang Vest i harlekinmønster – str. 2 år har du en opkrift du vil dele??? Ss jeg kan ikke finde den på nettet 🙂

 3. Rasmus har ikke, hvad jeg ved af, haft de der dumme knopper endnu… Jeg frygter det! Han er nemlig en pyller, og åbenbart kunne han lære noget af vores yndlings Ida 🙂

 4. Pyha, det ser lige så grumt ud, som det var med både Maya Emilie og Emma Lucca. Begge mine piger har haft dem alle vegne undtagen på hænderne faktisk. Især i ansigterne var de hårdt ramt begge to, så det var slemt, og Maya Emilie har faktisk et par dumme ar selvom hun ikke kløede én eneste gang i sine!

  Anyways, alverdens gode bedring! Og god weekend!

  KH Helle

 5. Åh den lille pus.. Det er bestemt ikke en sjov omgang. Jeg har lige et godt råd – da mine store piger var små og havde skoldkopper stoppede jeg dem ned i badekaret, og de elskede at sidde der med deres kløende knopper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.