Laekkerier til en laekker baby

Jeg har i går siddet og kræset for vores venners lille kære Olivia. En pakke er sendt afsted  med en lille fin hjelm med patchwork-striber med Liberty og andre lilla nuancer.

Hjelmen er quiltet i 2 lag, så den er ideel til en lur i barnevognen uden at blive for varm. Kantet og foret med lilla Capel.

Jeg har gjort klar til 2 styks hjelme ekstra i samme nuancer. De vil være til at finde på Amio og Blogshoppen til 350,- inklusiv moms og porto. Hjelmene kan laves i størrelserne 2-5 mdr, 6-9 mdr. og str. 9-12 mdr. Det er først til mølle – princippet.

3 thoughts on “Laekkerier til en laekker baby

  1. Waouw hvor er den altså fin!!! Jeg vil også ha en pige, hmmm… eller noget – haha!!:D
    Kommer du egentligt på julemarkedet om et par uger? Hvis ja, så glæder jeg mig til at møde hende der kreerer SÅ mange fine ting. (jeg drømmer stadig om både dine bukser, nederdele og især buksedragten!)
    Kram fra T

  2. Hvor er den fin! Sidder selv med en hjelm og er ved at bliver edderspændt rasende på kantbåndet – syer du det på i hånden? Det er ved at gå op for mig, at det måske er løsningen, når min maskine nu ikke er præcisionen selv! Mvh. Mette

  3. Hey Mama-T – desværre kan jeg ikke have en bod i pakhuset.. vi skal til fødselsdag på Fanø hele weekenden… øv… men kommer forbi og kigger om fredagen…

    Hej Mette – jeg har syet kantebåndets sidste kant på i hånden. Det gør jeg normalt ikke, men denne her gang skulle der ikke nørkles.. så var det nemmere for mig at ri det fast…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.