Julemarkedet i Pakhus 16

Jeg havde den fornøjelse at tilbringe et par timer i Pakhus 16 i går. Jeg hyggede mig gevaldigt med Anne, Puk og Gaia, som havde boder lige op af hinanden. Ud over fik jeg også hilst på en masse andre søde mennesker – lige fra kollegaer, bloggere – kendte og nye. Det har virkelig være hygsomt.

Det har været et rigtig godt arrangement Lis og Pernille har stablet på benene. Der var så meget stemning og hygge dernede og fyldt med boder med hjemme-krea.
Det er et kæmpe stykke arbejde, de har lavet, de to damer – og deres hjælpere – ej at forglemme. Det har absolut været i Orden!

Jeg har allerede booket mig ind til forårets marked i april. Det bliver sikkert med lille ny baby på armen. Så min tilstedeværelse vil sandsynligvis være sparsom – men jeg skal have mine sager med i en bod. Heldigvis skal jeg dele bod med nogle dejlige damer, som gerne hjælper mig.

Jeg kan bare ikke gå glip af at være med. Det har været sådan en succes her i denne weekend. Allerede nu er der venteliste til forårets arrangement – det er helt vildt! Jeg forstår dog godt, at der allerede nu er over-booket boder. For det har været et f….´s godt arrangement.

Og selvfølgelig fik jeg købt lidt…. her en ring og et par smukke håndledsvarmere….. Og kalendergaver til pigerne… 🙂 God dag i blogland.

Godt gået i to!

8 thoughts on “Julemarkedet i Pakhus 16

 1. åh hvor ville jeg gerne ha´været forbi pakhuset…… – må allerede nu sætte x til forårets marked 🙂 – super lækker ring du har købt og ikke mindst skønne håndledsvarmere
  kh

 2. Skulle gjerne ha vært der, men det er definitivt for langt unna! Lykke til, tenker dine saker forsvinner fort – du lager så mye lekkert!

  Da skal jeg ut i snøen og kulden
  -10 grader og strålende sol her no ;0)

  Ha en fin mandag!

 3. Åhr-mand hvor øv at vi ikke mødte hinanden, Christina!
  Jeg var der sent søndag, for at “afslutte ballet”… men med kids, hvoraf den lille er en badutspringer og svær at følge med 😀
  Vi må ses en anden gang, ikk 🙂
  Kram T

 4. Hej Christina
  Jeg hyggede mig også gevaldigt i dit dejlige selskab.
  Det bliver dejligt til foråret, hvor vi forhåbentlig ikke skal fryse røven så meget som denne gang;-)
  Vi ses.
  Kh Puk

 5. Lækre sager..:)
  Det var også bare et fantastisk lækkert marked!
  Var du der måske også lørdag? Synes jeg så et glimt af dig et kort øjeblik – men blev helt i tvivl;)
  Lyder da lækkert med en bod til foråret – endnu flere lækkerier at komme efter..
  Nyd aftenen..
  KH Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.