Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Jeg kunne simpelthen ikke vente mere… |

Jeg kunne simpelthen ikke vente mere…

…. med at begynde at jule. Den mørke tid inviterer til hygge – og den søde juletid. Intet mindre end de smukke hyacinter er indbegrebet af vintertid hos mig. Jeg synes det lille løg er så fint.
Jeg har her til morgen lavet små dekorationer og fundet en smule julepynt frem. Hvis du kan blive inspireret, så er her en lille liste over, hvad du skal bruge..
 • Et par kopper, skåle eller andet passende. Jeg har her brugt et par jumbo tekopper, som slet ikke er gode til te overhovedet, da de slet ikke holder på væsken særlig varm. Men de er ret dekorative faktisk.
 • Mos – vi har enormt meget mos i vores græsplæne. Men gå en tur i skoven – der er også meget at finde der.. ellers kan det jo købes..
 • Hyacinter + lidt jord
 • Ståltråd – til at vikle om..
 • et juletræslys
 • Lidt af det pynt du godt kan lide 

Jeg har fundet det fineste porcelæn julepynt hos Søstrene Grene. Den lille svamp blev vist frem inde hos Karen. Hun har jo også lidt en svampe-fetish – ikke desto mindre – er de bare så fine. Når man vender bunden i vejret på svampene er der et lille hul, hvor jeg har sat ståltråden ind, så den sidder fast i jorden i koppen. Så behøvede jeg ikke at gemme hele stilken i jorden. Ret smart faktisk.
Det lille hjerte under her er også fra Søstrene Grene. Der har jeg igen bukket et stk. ståltråd og sat båndet fast. Her hænger det dog ud over kanten.

Hjemme hos os har vi mange levende lys. Så jeg kunne ikke lade være med at sætte lys i dekorationen. Jeg bandt lidt ståltråd rundt om enden af lyset. Ligesom de lyseholdere du hænger på træet. Så har jeg stadig mulighed for at skifte lyset, når det brænder ned.

Jeg glæder mig til at følge med i jeres julehygge på bloggene. Det er så mangfoldigt, som man pynter op. Jeg tror i år, at vi holder os til de røde/hvide nuancer..

 Jeg må have manden-min på loftet snart og hente julekassen ned.. der skal da lys i haven inden længe… ja sgu!

Er du også gået i jule – modus?

15 thoughts on “Jeg kunne simpelthen ikke vente mere…

 1. Hvor hyggeligt:) Jeg er også ved at finde ud af, hvordan min adventskrans skal pyntes… Lidt tidligt, men det er så HYGGELIGT!
  Og tak for din søde kommentar om mit keramik;)
  Kh Anne

 2. Hvor ser det hyggeligt ud i de kopper. Jeg kan næsten heller ikke vente, jeg har fundet “den store kasse” frem, og begynder så småt i de kommende dage :o)
  God dag.

 3. Vilka söta hyacintarrangemang du har gjort :o)
  Jag kunde heller inte hålla mig längre nu…hihi…jag har också köpt hyacinter. Ååååh vad jag längtar till advent!

  Ha en mysig onsdag!
  Kram Ulrika

 4. Hvor er det fint i sin enkelthed! Jeg har også lige købt svampene (indlæg i sidste uge), men jeg skal da vist et smuk omkring søstrene igen efter sådan et fint hjerte.

  Dine fine dekorationer gør bestemt ikke lysten til at julepynte mindre, men jeg har lovet mig selv at det først skal være op til 1. søndag i advent. :o)

 5. De er godt nok fine de dekorationer. Og der skal da så meget lys i haven 🙂 Det er også bare så hyggeligt.
  Hjemme hos os plejer det også at være rød og hvide julefarver, har lidt svært ved at komme væk fra det.

  Men tak for inspirationen og tips, virkelig fine juledekorationer!

 6. Hvor er de søde og fine dine kopper. Jeg er ikke i gang med julen overhovedet nix for lige om lidt får jeg huset fyldt med prinsesse pirater. Udenfor er der dog en lille smule pynt i form af årets første krans og lys på et par buske så alt i alt smager det da en anelse af nisse…

  Hav en dejlig dag.

 7. Hvor er de fine! Og rigtig god ide med tekopperne! Jeg plejer først at pynte op 1. december eller 1. søndag i advent, hvad der nu kommer først. Men småkager og pebernødder – det må man godt lave inden 🙂

 8. ja da 🙂

  jeg sniger mig til at liiige komme til at sætte en nisse eller 2 og hov kom til at købe 2 julestjerner til mine 2 nye urtepotteskjuler fra Ikea som også ser julet ud 🙂 så ja jeg skal også finde de der julekasser frem snart 🙂

 9. Hvor er de fine!
  Jeg glæder mig simpelthen så meget til jul, december og hygge i år 🙂
  Så når manden min vender hjem fra Tyskland, skal han altså også hive julekasserne frem så vi kan komme i gang 😉 Jeg vil så gerne have lyskæden sat op udenfor – det er så hyggeligt at stå op til!

 10. Uuh, de er så fine. Det kribler også i mine fingre for at komme i gang.

  Bella og jeg snakkede om det i går, og vi er alene hjemme til i morgen. MUHAHAHA, julemonstrene kan hærge!

  Knus

 11. Hvor ser det hyggeligt ud! Christina har du egentlig set, at du vandt min give away? Sendte dig en mail den anden dag for at bede om din adresse – men måske du ikke har fået den?
  Klem C

 12. Jeg begejstres konstant over den kreativitet der udvises her på bloggen, og din kreativitet er bestemt helt i top Christina, de er bare søde dine dekorationer og det er altså skønt med levende lys i den mørke tid, og når det hele så er så dekorativt som du fremviser det her, så luner det endnu mere.
  God aften og klem herfra.

 13. Hvor er de bare helt vildt søde!!!
  Jeg venter stædigt, men kun til på mandag, for pynten skal være oppe, når vi holder den sædvanlige søskendeweekend 1. søndag i advent.
  Men snager i smug – og fryder mig over alt det, jeg ser…
  Og har da også lige hængt en enkelt lyskæde op i haven – bare fordi her er så mørkt ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.