Happy Birthday

Henrik har fødselsdag i dag. Han har taget en fridag. Det har været så hyggeligt at have ham hjemme.

Pigerne og jeg stod op i morges klokken knap 7 og puttede koldhævet dej i ovnen, så fødselsdagsbarnet kunne få nogle friske varme boller. Mens de bagte i ovnen, tøffede vi ind op hoppede fødselsdagssangen af i sengen. Pigerne grinede og råbte hurra. Henrik vågnede….

Henrik og jeg havde store planer om at nyde frokost inde i byen, være alene med hinanden. Men da jeg fik pakket Ida ud af nattøjet – fandt jeg årsagen til hendes natteroderi. Jeg siger jer – hun har en million skoldkopper over hele kroppen. Undtagen i ansigtet. Som de popper op på resten af kroppen, forventer jeg også en eksplosion i ansigtet på hende.

Så tosomhed blev til treenighed. Heldigvis er hun ikke særlig “syg”. Håber ikke hun bliver alt for medtaget. Problemerne kommer jo nok, når det begynder at klø…

Men Henrik har nydt sin dag. Han har fået nogle gode gaver.

Jeg forærede ham billetter til Søren Huus koncert på næste torsdag. Det er mindst ligeså stor en gave til mig selv… Jeg glæder mig!

Jeg må tilbage og duppe lidt på Ida… God dag i blogland!

10 thoughts on “Happy Birthday

  1. Tillykke med gemalen Ss og med koldpotterne som Celine kaldte dem i sidste uge Ss hun var heldigvis også ret frisk – men det krævede 3 dage hjemme + weekenden over. Ss Btw Jeg har lavet mig en blog som jeg forventer mig rigtig meget af Ss (Endelig)

  2. Tillykke med gemalen og god bedring med den lille. Heldigvis bliver de ikke så syge igen af skoldkopper, men det er da smadder uheldigt, at det lige skulle falde sammen med, at I havde planlagt “kæreste frokost” ;o)
    Kh karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.