En af de dage..

hvor det hele tager en anden drejning…

Henrik er taget på messe tidligt i morges. Han er først hjemme sent i morgen aften. Det er aldrig rart at være alene hjemme om natten, men med pigerne liggende ved siden af mig, gør det ikke spor.
Rent faktisk havde jeg glædet mig lidt til at skulle være alene med pigerne. Det skulle være rent tøsehygge.

Det bliver det også – bare på et andet plan end; pebbernødde-bagning og julesjov.

Marie er kommet hjem fra skole – ligbleg og med kvalme. Sover nu inde i min seng. Forhåbenligt vågner hun lidt friskere op senere. Inde i hendes seng med flonelsengetøjet har jeg placeret en portion risengrød, som gerne skulle koge videre i putkassen.

Ida derimod – drømmeland og skønhedslur kender hun slet ikke til. De sidste mange nætter har hun tumlet rundt i sengen hos os – så vi render lig-blege rundt af træthed. Det får ingen ende med hendes natteroderi! Hendes humør kan godt være lidt spicy, når hun ikke har sovet så godt.

Lille fimsen er også hjemme i dag. Det var ellers legestue dag med dagplejen, men at tumle ud og ind af bilen med hendes barnevogn, er lidt en risici for mig. Siden torsdag i sidste uge har jeg dagligt haft plukveer, desværre. Tror det hænger sammen med trætheden og dét at maven tager sig et ordentligt ryk lige nu.

Så – lige nu glæder jeg mig til en kop te, Jeg kan godt ynke lidt for mig selv i dag. Det har jeg ret til, med de knap 3 timers sammenhængende søvn, to piger som lige nu skal stryges blidt med hårene og et par velerhvervede sorte rander under øjnene.

Måske var det kaffe – der skulle til i stedet..! og en middagslur!

9 thoughts on “En af de dage..

 1. Jeg er enig – lur og kaffe 😉 God bedring med Marie. Vi har også terrornætter herhjemme i øjeblikket – det er fandme hårdt! Så jeg føler med dig – så lur og kaffe… 😉

 2. Åh, jeg føler med dig. Otto er også en lille l*** om natten, men her er det vist tænder der driller….

  God bedring med Marie, og husk nu at tage den heeeelt med ro! 🙂

 3. Du skal invisterer i et fjernsyn i soveværelset med DVD, hvis du ikke har det. For ind med dig, tøserne, risengrød og put. DVD, te og hygge – Yes?

  Jeg har altid været stor modstander af TV i soveværelset, men ikke mere… ikke efter jeg blev mor… kom glad julemand 🙂
  Kram og med mail i din indbox snart.
  KH C

 4. Hvor er det bare synd for dig! Jeg føler mig dig og jer… Øv de dage/uger er hårde. Er det nu jeg skal fortælle, at min på otte stadig har en elendig søvn?
  Jeg sender dig kram, god karma og strøg MED hårene!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.