Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Den vuggende hule |

Den vuggende hule

Jeg er gået i gang med at bygge rede. Selvom at vores hule er godt isoleret og varm, så sker der altså et eller andet i den gravide krop. Jeg begynder at forberede mig. Det er en underlig mekanisme, men ikke desto mindre får jeg gjort klar i de små detaljer.
Idag har jeg lavet en vugge færdig. Min veninde har i sin tid lavet et slynge til at hænge i loftet, som jeg blev ret forelsket i. De er jo bedårende og lige i min ånd. Og ud fra forskellige oplysninger har jeg forsøgt mig frem.
Jeg måtte klart prøve at lave en selv. 
Resultatet er her:
Jeg har brugt ca. 3 meter bomuld, en rundstok på ca. 60 cm, en karabinhage og derudover splittet vores gamle hoppegynge ad. Det har være forholdsvis simpelt og vuggen har fået sit eget præg med en Liberty kant. Kantebåndet gør også selve vuggen ekstra stærk. Desuden har jeg sat en indvindig elastik i fodenden af vuggen, så den slutter mere til og ikke virker så åben.. Enkelte laver dem med snøre. Begge afslutninger virker.
Jeg mangler blot at få hentet liftmadrassen ned fra loftet og ja selvfølgelig – gå tiden ud og levere det ventede barn..
Jeg glæder mig til at se, om det bliver et hit her hos os. Jeg har kun hørt gode ting om vuggerne, men aldrig fået prøvet dem af. Og nu har vi jo den store krog i loftet….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.