Bolledej paa maven

Bella spurgte mig forleden dag, om jeg ikke snart viste min mave frem. Den har jeg taget til mig – her er får i serveret min smørbolle..

Normalt tager vi alt for mange billeder af den runde mave, men denne gang har vi faktisk glemt det lidt. Tror faktisk, at jeg har billeder af Ida i maven allerede fra uge 14… altså der var absolut ingen mave at tage billeder af.  Man kunne knap nok se, at jeg var gravid.

Jeg er nu i 17-18 uge og venter barn nr. 3. Jeg tror rent faktisk, at min mave er ligeså stor, som da jeg var gravid med Ida i uge 22. Min livmoder må være noget grødet, blød og slap i det, så stærkt det går denne gang. Jeg kan ikke passe mine bukser mere. Tror dog mest, at det er bredden over lænden, der er årsag til det!? Mine hofter opfører sig som en noget slidt gammel åben bog.

Jeg har mærket liv i et par uger nu. Det er så skønt f.eks. at sidde i bilen koncentreret om kørslen og pludselig blive gjort opmærksom på den lille Tudse inde i maven.

I starten af december skal jeg scannes igen. Vi er alt for nysgerrige til at lade os overraske med kønnet. Håber barnet ligger med måsen lige i front på scanneren, så vi kan se det hele… Uff – det bliver spændende.. Jeg tror selv, at det er en pige.. Måske fordi jeg ikke har prøvet andet?
Marie skal med ud og kigge med på skærmen. Det tror jeg bliver noget af en oplevelse for hende…

Vi glæder os!

28 thoughts on “Bolledej paa maven

 1. Hvor ER du altså bare smuk med den flotte mave…dejligt billede:-) Og tak fordi du delte det med os…

  Jeg tør snart ikke vise flere billeder af min mave – er lidt nervøs for at folks skærme bliver spammet så de eksploderer eller noget i den retning, for den kæmpe dunk jeg render rundt med lige pt. (her 10 dage over termin) tåler vist ikke dagens lys mere…hi hi

  Ha en skøn dag.

  Kh. Malene

 2. Hej Piger – jeg er helt overrasket over, hvor hurtigt det går 3. gang… Min tid bliver fyldt godt ud, synes jeg… Ellers kommer jeg og besøger jer!

  Marlene – jo for f… jeg vil se din mave!

 3. Sikke en smuk mave! Ååhhh, nu savner jeg helt min graviditet, bækkenløsning und alles…

  Spændende med scanning, og da særligt for Marie. Fedt I tager hende med 🙂

 4. Så fin du er! Hvad skal det ikke ende med 🙂 Altid spændende med scanningerne – vil glæde mig til at høre hvad I kunne se derinde.

  God dag!

  Mvh. Mette

 5. Ihh hvor er du altså fin!!!! Det er lige nu den har den “behagelige” størrelse, man er ikke længere i tvivl om at man er gravid, og man er heller ikke nået der til hvor maven er tung og i vejen! Skønt billed!

 6. Så fin en mave.. Vi var også for nysgerrige med Selma mht kønnet. Og det var SÅ rart at vide! Så det skal vi helt sikkert igen, når den tid kommer.

 7. Ha ha, en god overskrift! 🙂

  Hvor er du bare fin! Der ér altså ikke noget smukkere end en gravid kvinde!
  Selvom jeg synes det er dejligt at have min krop for mig selv igen, og ikke mindst have fået min vidunderligt søn ud i verden – ja, så kan jeg altså indimellem godt savne den store smukke mave 🙂

  Kh Louise

 8. Dét kan jeg godt forstå I glæder jer til – jeg har helt sommerfugle i maven på jeres vegne (nok også fordi jeg selv kan huske det som var det i går!). :o)

 9. Åh sikke en fin mave.. Er helt misundelig… jeg er nu i 16/17 uge og er slet ikke så fin rund :(, og liv tja.. har en enkelt gang mærket noget som minder mig om noget. Men ok jeg venter så også en efternøler, da min søn er 12 år nu ;)….Men igen, hvor er du smuk gravid.
  KH Ulla

 10. Sikke en fin mave!:) Forstår godt I ikke kan vente med at vide kønnet. Det ville jeg heller ikke kunne. Og så er det jo rart, at man kan begynde at kreere ting til babyen i god tid og præge dem i farvevalget:)
  Håber du kan få syslet lidt her i julen på trods af det lidt skrantende helbred.
  Ha’ en skøn dag.
  Kh. Malene

 11. Fin mage! Ja blir vel litt lettere å glemme å ta bilder av magen etterhvert vil jeg tro ;0)

  PS: Har en GIVEAWAY på bloggen min om du har lyst å bli med :0)

  Ha en fin dag!

 12. Så fin en mave. Og nyd det nu i fulde drag… Blir spændende med scanningen.
  Og skønt at høre at du tager din datter med. Det vil hun da helt klart elske senere.

 13. hehe hvor har du dog ret… Men det er jo svært ikke at tage billeder af den dejlige mave… lige som vi ikke kan lade være med at tage billeder af de dejlige unger når de er kommet ud der fra 😉
  Er selv i 27’ende uge med nr.3, og guuud hvor jeg fylder… får allerede bemærkninger om at det da må være oppe over :-/

  KNAMMER fra Pia

 14. Hvor er du bare flot med den smukke mave.
  Baby behøver ikke ligge med numsen til scannerer, sygeplejersken skal nok finde vej.
  I kan roligt glæde jer – det er en dejlig oplevelse, men det ved du jo allerede.
  Hvor spændende for Marie.

 15. Den er SÅ fin den mave:) Hyggeligt at Marie skal med til scanning. På Skejby Sygehus må man kun have én person med og man må slet ikke have børn med til scanning derude. Men det problem har jeg jo heller ikke;) Held og lykke med scanningen. Jeg kan heller ikke forestille mig det er andet end en pige der ligger derinde;)

 16. Et dejligt billede på et nyt liv på vej Christina, jeg tror så i modsætning til dig at det bliver en lille dreng, men det skal blive spændende at se, jeg tror også at det bliver en oplevelse for Marie.
  God dag og klem herfra.

 17. Hej Cristina,
  Hvor er det sjovt at dumpe ind her, og opdage at du OGSÅ venter nr tre…..
  Vi har været helt væk i flyttekasser så længe,at Navra/Odense mm har været væk fra tankerne noget tid !!!
  Anna og Mads får en lillebror sådan ca -NÅRSOMHELST og èn af grundene til at jeg kikkede efter dig her var at vi i sin tid snakkede om den bæreslynge du havde mønster på (har ikke pt fundet et mønster og har bækkenløsning) sååå jeg kommer ikke så vidt omkring 11
  Hvor er det det længe siden, skriv evt til mig på : Sofie.louise@Gmail.com Det kunne være hyggeligt 🙂 Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.