1.advent i galehuset

Så fik vi taget hul på julen for alvor. Kassen med julepynt er kommet ned fra loftet og vi har hængt hjerter, nisser og stjerner op overalt. 
Jeg prøver at begrænse det lidt – jeg kan hurtigt få fnidder af at være klemt inde blandt nisser, gran og røde dimser. Vi har fundet en gylden middelvej – selvom at pigerne gik helt amok i kassen i går. 
Og ja … nisserne er kommet udenfor igen i år. Det ender med, at jeg kommer til at holde af dem. I år står de foran vores hoveddør… Marie´s valg…. (Arrrghh)

Her til morgen fik jeg taget et billede af pigerne med deres nissehuer. (?) Ida har åbenbart taget hendes dukkes bæresele i brug som nissehue. Ret seriøst gik hun rundt og snakkede om den fine nissehue… ret upraktisk og farlig er den vist…

Heldigvis forevigede jeg hende i går. Jeg tror nemlig ikke, at jeg vil være heldig at se hende med en af de rigtige… bæreselen er på slæb konstant…

Børnene er altså så fantastisk sjove og begejstrede i denne her tid.. jeg elsker deres iver.. kan næsten mærke mig selv i den alder igen. Uff… jeg har allerede gang i den helt store ønskeseddel…

Hvad ønsker du dig i julegave?

6 thoughts on “1.advent i galehuset

 1. Hvor er det nogle dejlige børn du har Christina, som du er inde på kan der nemt blive for overpyntet, det er med at finde en balance, jeg ønsker nok nogle bløde pakker, og måske lidt læsestof.
  God Søndag til dig og dine og klem herfra.

 2. Skønne billeder altså 🙂

  min ønskeliste er også alen lang, men da jeg ved at der kommer til at ligge 2 panton flowerpot pendler til mig under træet i år, så skal jeg nok ikke forvente mig de helt store udskejelser derudover – hvilket også er OK. Jeg glæder mig til at pakke de skønne lamper ud!

 3. skønne børn du har 🙂

  og her hos os er julepynten også på plads ,jeg elsker det og hader det også for det fylder og det er svært at komme til at gør rent ,men på den anden side så ser man ikke støvet hehe
  god søndag til dig 🙂

 4. Uhhh min ønskeseddel er lang. Så jeg er i overvejelsesfasen mht. hvad jeg skal satse på. 😉 Men et nyt kamera og en kogebog ønsker jeg mig.
  Og hvad med de havenisser? Ja mon ikke de er kitschede? Men når de kun er på udgang til jul, kan de måske lige holdes ud? 😀 Og især hvis de har en historie for dig, er de værd at holde ved. Om ikke andet kan du gemme dem til Marie flytter hjemmefra. Så kan hun få den med… 😉
  God 1. advent
  Kh Katrine

 5. Hvor er de fine og Ida er altså en fræk julenisse:)

  jeg ønsker mig KUN bløde eller velduftende eller ordrige julegaver! Færdig med babyer i maven, færdig med amning, skal arbejde ude af eget hus og har endelig TID til at læse igen:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.