Vintage lir til smaa

Så fik jeg igen åbnet skuffen til mit genbrugsguld. Alle mine gamle erhvervede vintage broderier. Jeg har uendelig mange forskellige liggende uden egentlig at få brugt dem. Jeg har ikke kunnet nænne at klippe i dem…
Sidste år lavede jeg handsker til voksne – dem har jeg klippet ud til igen. Men inden da skulle jeg liiige prøve noget nyt af. Kunne jeg da ikke sy de fede detaljer på de små hjelme? 
Resultatet er her – super fint og vintage agtig. Striben i midten af hjelmen har jeg reserveret til broderiet. Øreklapperne er syet i lilla babyfløjl. Kantet og foret med Liberty lilla capel. 
Vintage vs. Liberty – super kombination!
Jeg har quiltet hjelmen i 3 lag. I midten har jeg lagt et lag pladevat. Den er nu fit til vinter kulden og en god vind. 
Hjelmen findes i kun 2 størrelser og kan ikke laves i flere udgaver. Så der er med stor sikkerhed, jeg kan sige, at du ikke finder andre poder med samme hue andre steder. 
Jeg har sat dem til salg på min Amio shop og på Blog Shoppen.
Jeg har gang i flere udgaver af klæder med broderier. Så er du vild med de gamle “billeder” i nye kombinationer, så kan jeg fortælle, at der kommer handsker og små kjoler i shoppen i nærmeste fremtid, der har de små delikate detaljer. 
Jeg ved ikke hvorfor, men de gamle broderier og syslerier forbinder jeg med den kolde tid. Måske fordi de mørke timer blev brugt med nåle i hånden? Tænk sig hvor meget tid og sjæl, der er lagt i de enkelte sting!?

12 thoughts on “Vintage lir til smaa

  1. Jeg kan stadig huske de skønne luffer, som du udloddede i en Give away – og som jeg IKKe vandt! Jeg glæder mig til at se de luffer, som du har på tapetet – håber der kommer nogle i str. S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.