Sy et maleri

Endelig fik jeg mod på at komme i gang med mit billede. Jeg startede i februar måned – med et maleri, som blevet malet over igen. Jeg erkender – jeg kan ikke finde ud af at male og tegne. Med mindre at vi skal over i noget Paul Pava look a like.
Jeg var i syv sind. Henrik mener, at det kan jeg da sagtens gøre, så vi ikke behøver investere i noget meget lækkert kunst…. ØV – vi har dog ikke set noget endnu, som frister..

Så jeg tænkte – jeg kan sy… i vinter var jeg i gang med at brodere en del – så jeg fik den idé, at jeg kunne prøve at brodere på lærredet. Det var meget besværligt at sidde med lærredet mellem benene på gulvet og brodere sting rundt om en cirkel med bamsefyld, men det er blevet så anderledes tredimensionel. Nu hvor jeg ser det lidt på afstand nede i stuen, ser det vildt fedt ud med knoppen ud af billedet.

Ida og jeg sad i dag og lavede blade rundt om pletten, som nu er blevet en blomst. Nu skal jeg så bare gennemtænke, hvad jeg mere skal fylde på billedet.. jeg har lavet lidt brainstorm og har nu lidt tanker om  tekst, måske Marie skal tegne en tegning, måske jeg skal have printet sort/hvide billeder ud af pigerne og decoupere små silhuetter af dem på…

Det er i hvertfald ikke færdigt endnu!

Der går nok yderligere et halvt år inden jeg har fundet den rette løsning!? Men er det ikke sådan en rigtig kunstner arbejder? Et maleri er da ikke færdigt med det vuns, vel?

19 thoughts on “Sy et maleri

 1. Wow, for en fed proces du har gang i … og jo. Efter min mening er det netop sådan rigtige kunstnere arbejder; eksperimenterer og forsøger sig frem indtil resultaten pludselig er som det skal være – eller man måske har fundet noget der var mere interessant.
  Glæder mig til at høre mere om din proces, og se hvad det ender med. Det ser superspændende ud!
  Ha’ en lækker dag!
  Kh. Jane

 2. Hej Jane – så er jeg på rette vej.. det er lidt sjovt at prøve nye ting af… Men ved også, at der går tid inden jeg er færdig… 🙂

  Hej Ingelise..
  He he – du skal vide hvad jeg kan finde på… det er ret sjovt faktisk… Men kræver lidt tålmoddighed og kreativitet.. lige nu er jeg lidt tom… der kommer nok mere op senere… 🙂

 3. Nøj hvor bor I fedt. Flere billeder fra dit hjem tak ;o) I øvrigt ser det ud til at være en rigtig god start på et fedt billede. Er det ikke lidt ligesom med syning? Det kommer lidt i bølger eller ryk med kreativiteten og produktiviteten…
  God arbejdslyst!

  Vh Anette

 4. Jeg har det modsatte problem. Har set alt for meget fedt kunst, men har hverken plads eller penge.. Men okay, mine forældre er kunsthandlere, så ser også en hel del.
  Men det du har gang i ser da fedt ud, og er super personligt! Og ser meget hyggeligt ud med lille-pigen.

  By the way: Love the chair! Og dit nye look på bloggen 🙂

 5. Hvorfor har du dog brug for at kunne male og tegne med den kreativitet du der ligger for dagen Christina, jeg glæder mig til at se det færdige resultat.
  God aften.

 6. Hvor er du dog smart!! Det ser rigtig godt ud med midten af blomsten der stikker ud.

  Bliver spendende at se hvordan det bliver til slut:)

 7. Den är jättefin. Och så fint att göra tillsammans med din lilla tjej!

  Jag har sytt klart hatten i samma modell som den du lottade ut i somras. Tack för all inspiration! Jag sydde “barn”-storleken, och som syns på bilden på min blogg, blev den för stor för min stora tjej. Men det gör inget, hon växer i den, tids nog.

 8. Hei:-)
  Så flink og kreativ du er! Broderi på lerret var veldig flott! Har laget et par bilder med strykemerker (festet med decopach)av jentene mine (en gave til mormor), det ble veldig bra, så det er verdt et forsøk:-) Legger meg som følger, tror jeg kan bli veldig inspirert av deg:-) Titt gjerne innom min syblogg – har giveaway:-)

  Ha en strålende dag:-)

  Nina

 9. Utrolig stilig det var!!! Så flink du er! Og du har rett, man blir jo ikke ferdig med en gang med et bilde, man skal se litt og grunne litt, og plutselig kommer ideene strømmende. Og man vet akkurat hvordan det skal bli!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.