Morgenstund

Er der nogen, der kan fortælle mig, hvordan jeg lærer en 1½ årig pige at sove længe i ferier, stå op i roligt tempo og nyde en kop varm te, en ostemad mens morgen-tv kører i baggrunden?

Nøj, det kunne være skønt med blid opvågning, en varm dyne og afslapning. Næ nej, i stedet har vi tumlet rundt siden kl. 7. Vågnede med en flæskesteg hoppende på min mave….

Heldigvis har vi intet vi skal nå i dag!

Så jeg hopper videre med min te skvuplende efter mig, klæder Ida´s dukker på og ja…. vasker tøj….

God morgen til jer alle….

8 thoughts on “Morgenstund

 1. Det lyder da ikke til at være en helt dårlig opvågning alligevel, til trods for maveplaskeren.

  Heldigvis har jeg en rigtig puttegris, som godt kan sove længe i weeekender m.m. Det håber jeg også på at banditten jeg har i maven kan, når han/hun ser dagens lys til februar. God dag til dig også 🙂

 2. Jeg tror du er nødt til at vente til de blive ældre Christina, og deres interesser ændrer sig.
  Jeg syntes nu det er godt at de får den varme og tryghed om morgenen, når mulighederne byder sig som nu i efterårsferien, men en gang i mellem kunne man godt lige bruge en halv time mere under dynen, og ellers vågne langsomt.
  Men jeg er sikker på at det er en god investering i forhold til børnenes opvækst, at de får lov at tumle med en forælder om morgenen.
  God dag.

 3. Vi står fast op mellem 4.30 og 5.30 herhjemme (han er næsten syg hele tiden, og kan derfor ikke finde ro længere).
  Sååå jeg ville give MEGET for at sove til kl. 7 😉

 4. Åh, jeg tror bare jeg vil vælge at sætte pris på nogle af goderne ved ikke at have børn mens tid er, og glæde mig til alle de bonus-ting man får man børn og ikke de tidlige morgener.
  Forresten har du da vist også været igang med lidt skrifttype-ændring? Fornylig, eller er jeg bare totalt langsom? Anyways ser det rigtig lækkert ud, har også selv lige været igang 🙂

  Håber I nyder resten af dagen
  Kh Anne

 5. Sæt hende på toget! Jeg henter hende på perron 3 og når hun en gang kommer hjem igen, så kan hun sove længe, sige prutskid og være totalt hudløs af kysseri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.