Enormt udmattelse

Jeg har ikke i evigheder været så træt, som jeg er nu. Den lille spunk jeg bærer på, dræner mig fuldstændigt for energi. Det er helt naturligt og grundet en dejlig overraskelse!

Men ikke desto mindre – jeg har så dårlig samvittighed over at være så træt. Jeg orker ikke ret meget efter arbejde og kan ikke rummer ret meget uro.

I går var Ida og jeg til gymnastik sammen. Det er som oftest skidesjovt at trille rundt på gulvet med hende. Men igår var jeg så udkørt, at jeg måtte hjem i seng allerede klokken halv seks. Jeg fik alt i alt sovet 12 timer , hvilket nok er det der gør, at jeg stadig står oprejst lige i skrivende stund.

Jeg ved godt, at det er en overgang. Mine hænge øjne, min krumme holdning og konstante snorken får en ende…. (?) men hvor jeg savner mig selv på speed, som jeg, for ikke så længe siden, rummede. Jeg savner overskudet til Henrik og pigerne. Siger man ikke, ar den overskyggende træthed forsvinder efter første trimester? Det håber jeg i særdeleshed!

Om ikke andet har jeg været nødsaget til at tage en beslutning om, at sætte mit bestillings arbejde i bero for en stund. Jeg har slet ikke overskud til at klare job, familie og mit tøj design. Jeg kommer klart på banen igen, når jeg får rystet min dyne af mig.

Hvis nogen af jer har gode råd til, hvordan jeg kan hente lidt ekstra energi boost hjem, skal I ikke holde jer tilbage.

16 thoughts on “Enormt udmattelse

 1. Mit bedste råd, er at være i det. For jeg husker det ikke, som noget jeg kunne kæmpe imod. Og din skønne familie forstår mere end du tror, tror jeg.
  Så hop ind på sengen med dig du! Vi er her stadig, når du vågner.
  KH C

 2. Hør efter hvad din lille Spunk og din krop siger! Basta!! Det hele vender tilbage igen, og er det så ikke federe at kunne være helt KLAR til det?
  Det er SÅ PROVOKERENDE at være træt hele tiden.. For det er jo ikke sådan du er i virkeligheden – derfor er det så åndssvagt, når øjnene hænger, nakken nikker og det du gerne vil føles totalt uoverskueligt!
  Du bliver en rigtig umulius, hvis du kæmper imod.. På med dynen og de varme sokker.. I har brug for det!

  Sov godt 🙂

 3. Den helt rigtige beslutning, Christina. Kender godt det med at man har minimalt med overskud, og så skal det lidt man har sørme ikke bruges på at sidde og sy.
  Det er SÅ vigtigt at lytte til sin krop!

  Sender masser af tanker og god energi din vej.

  Kram Ulla.

 4. Slaaaappp helt af, nyd at du har en skøn mand, der ikke bitcher og to dejlige piger, der HAR fået opmærksomhed og kærlighed, så om du sover de næste seks måneder, så gør det med god samvittighed. Og når du så ind imellem er vågen, så skriv et lille pip enten her eller på sms, for ellers er du savnet 🙂
  Store godnatkys!

 5. Og sådan er det vist bare 🙂
  Giv nu dig selv ro til at nyde du går rundt med bobler i maven – og godt tænkt at droppe bestillingsarbejdet. Det er jo ‘bare’ et barn du venter, og du bliver klar til at lege igen, det lover jeg dig!

  Af bitter erfaring ved jeg, hvor meget man kan ærge sig over at have glemt at nyde det – bagefter.
  Verden skal nok vente på dig, og du skal gøre lige præcis det som er vigtigst lige nu. 🙂

  Store knus fra Trine

 6. Ingen gode råd andet end at FÅ SOVET !!!!! Drop alt det du kan droppe – og brug din sparsomme energi på familien:-) Det er fedt med 3 børn – men hårdt at være gravid når man ikke bare lige kan få en lur i ny og næ. Jeg har ofte nappen en halv time på sofaen når jeg kom hjem fra arbejde. Simpelthen har pigerne fået lov at se en dvd – og jeg har ligget på langs imens..!
  Kram B.

 7. Ja, der er jo ikke så meget andet at gøre end at sove og lytte til den gravide krop! Overskuddet og energien kommer forhåbentligvis snart tilbage til dig:)

 8. Åh…kan godt huske det. Da jeg var gravid, overvejede jeg at lægge mig på en bænk på vej hjem fra arbejde, for lige at få en lur. Gjorde det dog aldrig, måske fordi cykelturen ialt kun tog 20 minutter. Det gik heldigvis over da jeg kom ind i 4. måned.

 9. Hej Christina:)
  Jeg render også rundt med en mini i maven, tror endda, vi er næsten lige langt henne. Det er dog første gang for mig.
  De andre har skrevet gode råd. Men jeg tænker om du måske har alt for lav blodprocent? Og kan booste den? Min ligger nemlig under grænsen, så jeg er flittig med min daglige Kräuterblut-snaps, persillen og spinaten;)
  Kærlig hilsen fra en anden i samme båd.
  Tina

 10. Søvn, hvile, afslapning, Kräuterblut og d-vitaminer hjalp mig begge graviditeter. Prøv det…. 🙂
  Og så bare også lige et kram, fordi det altid kan bruges!
  T

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.