Efteraarsferie – tiltraengt af pommer´n til!

Jeps – vi har efterårsferie. Ida og jeg. Marie er i KBH – Henrik jobber, så vi tøse-hygger alt hvad vi kan.

Det har været nogle enormt udmattende og lange uger for mig. Jeg har været så træt efter arbejde, så jeg mere eller mindre er taget direkte hjem i seng efter de 6 timers job. Aldrig har jeg være så kvæstet! Jeg har føl mig som en flækket flødebolle uden form. Pigerne har jeg ikke haft mange vågne timer sammen med, desværre. Vi har haft efter en stund inden aftensmaden, hvor jeg har kunnet give dem mit sidste skud energi – men derefter har jeg måtte hoppe i seng…

Så dét, at vi har ferie nu – er noget så tiltrængt. Jeg har i dag nydt dagen med både Marie og Ida, inden Marie blev sendt afsted. Vi fik bagt boller, set Alice i Eventyrland og pjattet. Uden at jeg gik i knæ med rander under øjnene. Tro mig, jeg har sat et kryds i kalenderen!

Jeg kan mærke, at det nu er ved at vende igen. Jeg kigger mere og mere ud af min hule og klarer mere og mere at hverdagens trummerum. Måske en ekstra portion jern har gjort forskellen…? Eller måske er det fordi, at jeg er ovre 1 trimester nu?

Rent faktisk har jeg kunnet kaste mig over mine private kreative projekter. Jeg har slet ikke haft lyst til at se til den side. Så at jeg pludselig kan finde lyst til det igen, er klart et fremskridt.

Jeg fik syet buksedragt til Ida i weekenden. Den har været færdig klippet i evigheder, men først i lørdags blev den syet sammen. Hun har manglet en masse efterårs/vinter bukser. Denne her buksedragt er syet i babyfløjl med blomsterprint købt i stof 2000. Det var egentlig blot en prøve – denne her dragt… Jeg skulle lige teste modellen af, inden jeg skal sy den op i Liberty babyfløjl. Den er bare blevet så fin, desværre er svesken ikke så interesseret i at så rolig model, så det har været lidt svært at fange helheden..

Det jeg vil sige – jeg er på benene igen. Jeg er næsten ovre det værste – og klar til at møde jer alle igen. Det har været ren isolation.

Jeg er meget taknemmelig for alle jeres bekymrede mails, beskeder og kommentarer. Det varmer at vide, at jeg stadig “eksisterer” selvom at jeg er noget stille af mig. Det er helt vildt det netværk man får med sig, med sådan en blog. Det er helt fantastisk. At hjertens tak fra mig.

10 thoughts on “Efteraarsferie – tiltraengt af pommer´n til!

 1. Dejligt at det går bedre. Håber I får en fantastisk ferie sammen, og at resten af graviditeten bare suser afsted uden problemer og udmattelse.
  Mange hilsner Christina

 2. Dejligt at du er lidt mere kørende igen. Krydser fingre for at det var vendepunktet for dig. Lækkert at der så kommer en ferie nu her (noget jeg selv godt kunne bruge, nu jeg næsten drukner i læsning).
  Den lille buksedragt er superfin (og modellen i den), er det et mønster du selv har lavet eller kan det mon findes et sted?

  Kram Anne

 3. Hold da op, jeg synes frikadellen er vokset siden jeg første gang så hende herpå. Hun ser pludselig så stor ud.
  Dejligt, at du er lidt mere på benene igen.

 4. Åhhh det var ett länge väntat inlägg! Njut av ferien! Också hoppas jag resten av graviditeten bättre! Kan förresten säga att jag fortfarande är så glad för min fina kjol! Kram, Helena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.