Tilfredsstillelse

Jeg sidder træt og tilfreds i en lækker lejlighed i KBH. Jeg er på kursus hos Line Marapytta og er halvvejs igennem en quiltet jakke.

Allerede nu kan jeg ane det færdige resultat. Det bliver min yndlings jakke!
                
Teknikkerne er nye. Jeg har absolut allerede lært en del. I morgen står den på drillerierne. Kantebånd inden i et ærme. Helt nede fra håndleddet.. Indvendig. Det kommer til at drille mig temmelig meget.
Jeg kan godt hidse mig op over kantebånd generelt – specielt i hjørner. Hvordan mon min tålmodighed klarer prøven i blinde? 
Line vil vise os en teknik, som aldrig driller. Det glæder jeg mig meget til at lære. Tænk at sy kantebånd på uden at stryge med skråbåndsfolder? Det bliver et guldtip.
Det har været en hyggelig dag. Pigerne er søde og sjove, værtinden arbejder effektivt og kan karakteriseres til UG. Jeg syr på en splinterny pfaff (desværre ikke min egen). Det kan simpelthen ikke blive bedre.
Lige nu sidder Line og syr patchwork. Hendes mand laver mad til os. Det er virkelig en weekend i wellness-tegnet.. jeg både har glædet mig til og nu absolut nyder i fulde drag..

6 thoughts on “Tilfredsstillelse

 1. Miri du har god grund til at være Misundelig! Og til andre der læser med: Hold øje med de kurser Line har, for det er så hyggeligt og fedt at være hos hende. Hun er knaldhamrende dygtig, har mage gode fif, er god til at lære fra sig og allerbedst hun er tålmodig med en som mig der spørger meget!!!
  Ligesom sig Christina så tror jeg også at det bliver min yndlingsjakke!!!

 2. Arj, jeg er helt grøn af misundelse. Jeg trænger så meget til et skud inspiration og lidt fifs her og der.

  Men jeg sparer op til at besøge min lillebror, der har bosat sig i udlandet, og det bliver sikkert også fedt. Jeg skal i hvert fald forsøge at kompensere med store mængder Libertykøb, når jeg er derovre:)

 3. Jubii. Jeg har meldt mig til Lines quilte-jakke kursus i start oktober.
  Glæder mig. Har siddet og savlet over dem I lavede på kurset. Nu er det min tur.
  Hurra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.