Nederdel #2 – med kantebånd

Jeg har nu fået hapset lidt billeder af den nye udgave af mine nederdele. Henrik blev i denne omgang sat på at skyde billederne. Møg irriterende – men relevant nok fik han pænt nævnt, at jeg lige skulle dække mine boobs en smule. Ja – indrømmet – de er allerede dobbelt så store som vanligt og temmelig tunge. I dette tilfælde er tyngdekraften på sin rette plads.. Desværre.

Any-way – denne her nederdel er ikke min. Jeg tror dog, at jeg skal have lavet denne her udgave til mig selv i nærmeste fremtid. Den er skøn med Liberty kantebåndet på lommen – med et lille touch af neon. Det er den helt store trend i øjeblikket, men hvor jeg elsker at være tilbage i 80´erne. Denne her detalje er dog ikke så altoverskyggende. Den skulle gerne blot lige anes.

Jeg kan selv godt lide det enkle og stilfulde ved den ene linie ved kantebåndet. Sidste sæson var lommerne oftest lavet i helt andet stof end grundfarven. Denne her gang forenkler jeg det – hvilket jeg er meget begejstret for selv.

Nederdelen kan købes i min shop på amio og i blogbutikken.

Har I også spottet mine støvler? Mine elskede støvler er blevet fundet frem igen. De kommer nu til sin ret på 3. sæson, og hvor har jeg glædet mig til at det blev vejr til dem igen. Jeg er så forelsket i mine duckfeet!

8 thoughts on “Nederdel #2 – med kantebånd

  1. Den er super smart!
    Og det er støvlerne også, jeg er selv den lykkelige ejer af et par magen til:) Jeg venter dog lidt med at trække i mine da det er udgaven med foer:) Men jeg glæder mig!

  2. De fantastisk praktiske duckfeet kan sagtens kombineres med ting der fremhæver dem, det er denne nederdel et glimrende bevis på Christina, det går fint i spænd sammen.
    Jeg er selv den lykkelige afhængige ejer af et par kortskaftede sorte duckfeet, der fint kombineres med div. Jeans og jakker.
    Det er et pænt outfit Christina.

  3. Uhhh den ser så fin ud!!!! Den bliver jeg rigtig glad for:-) og jeg har jo samme stövlar og bälte bare i brunt;-) god smag vi har;-)) gläder mig til at Tage den i brug!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.