Min nye hule – nederdel i Liberty Twill

Jeg er blevet spurgt en del gange her de sidste uger, om jeg er færdig med at lave nederdele. Svaret er NEJ. Det er jeg ikke. Jeg har bare ikke orket at tænke på stof, tråd, saks og maskiner. Jeg har bare gemt mine sager væk i rummet og været så ligeglad med, hvordan det hele blev kastet derind!

Nu er jeg så småt begyndt at få trangen tilbage, når kvalmens lune er afvigende for en stund.

De næste par kreative indlæg kommer derfor nok til at omhandle nederdele, som jeg har lavet her til efteråret 2010. Jeg lavede et par stykker sidste sæson. Modellen her er den samme – min yndlings. A-form, når det er bedst. Nederdelene vil hver i sær – være deres egne.

Den første er min helt egen. Jeg har boet i den de sidste dage. Jeg er så aldeles vild med det stof, formen, det krøllede look efter at have sovet med den?! Der er lidt retro/mormor stof over det – men I bliver snydt!
Stoffet er Liberty. Tro det eller ej. Liberty twill – for at være helt præcis.
Jeg syr nu næsten alle mine nederdele i twill. Gerne med strech, hvis der fåes noget fedt stof med dét. Der er ikke plads til rumpe forøgelse i denne her Liberty twill, altså minus strech. Men det gør ikke stoffet mindre lækkert. Forhåbenligt er det ikke møllen der vokser mest i graviditeten. I taljen har jeg sat ribkant. Der vil være plads til rejehop. Så nu er jeg vel gået over i kategori – en slags ventetøj? Nederdelen kan bruges til både og.
Der er så meget fedt Liberty twill. Kan I forestille jer Elaysian blå i twill? Uff – godt jeg ikke behøver mere af det print.. men hold op det er MUMS. Der er mange fede prints… Lige så man kunne gå i banjo. Hvis du har modet og styrken, så kig forbi på fabric company her.
Det fede armbånd med natursten har jeg fået af en nær veninde.

10 thoughts on “Min nye hule – nederdel i Liberty Twill

 1. Waouw hvor er den fin. Og sidder perfekt på din popo 😉
  Stoffet ser rockerlækkert ud.
  Hvordan er den foroven – lynlås eller elastik? Ja undskyld jeg er nysgerrig men det er lidt svært at gennemskue på billederne.
  Tak for fremvisningen. Glæder mig til at se flere. Især dem der bliver til salg 🙂
  Hilsen tina

 2. Lækker som altid. Især dig, men også Libertyen:)

  TAK for link til mig! Jeg knytter på livet løs, så jeg kan have en stribe af de fine armbånd klar. Det er i øvrigt en turkis til trods for den grønne farve. Weird!

  KH
  Lis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.