In your dreams

Jeg har været lidt mat i dag. Lidt utilpas og kvalm. Vi har været til det mest smukke og fantastiske bryllup i går. Måske det stadig sidder i kroppen? Måske Henriks sygdom fra sidste uge er sprunget på mig i stedet.

Altså! jeg blev nødt til at sove. 4, for jer irrelevante, timer blev det til. Dog vågnede jeg så brat og rystet op.

Skal jeg reagere, når jeg drømmer, at jeg føder en lille lurvet rotte med lang hale og skrabe tænder? Er jeg ved at blive skør eller er det hormoner?

Det bemærkelsesværdige er, at jeg fornemmede moderkærligheden for det lille dyr. Jeg husker, som var det virkeligt, at det var pinefuldt at amme!

Jeg fatter ikke at man kan drømme noget så vanvittigt. Jeg er fuldstændig rystet!

14 thoughts on “In your dreams

 1. 🙂 Må bare le her jeg sitter! Det er nok underbevisstheten din som spiller deg et puss:) Husk at dere fikk et lite sjokk da du fant ut at du hadde blitt gravid!
  Du kommer til å få det søteste lille nurk som slett ikke ligner på noe dyr!:)

  Sov godt og drøm SØTT kjære deg!

  Klem

 2. Da jeg var gravid første gang drømte jeg at mit barn var et gammelt indtørret æble… når jeg så lagde det til brystet blev det igen et smukt og dejligt æble (?!)

 3. hahahaha, ja jeg må altså også grine (meget) lidt af det.
  Det er hormoner i stride strømme. Og måske også en blanding af angst, lykke, glæde og alt det som ALLE føler når de er gravide. Også dem der har “rotterne” i forvejen.

  Du er heeeeeeeeeeelt normal!
  KH C

 4. Hé den med æblet synes jeg at smuk, faktisk. Det er underligt som man drømmer .

  Kristina – du har nok ret. Rotterne er veletableret på loftet. 🙂

  Det kunne være sjovt at finde ud af hvilket betydning en rotte har i drømme. Sådan en må der være et symbol for!

 5. Du skal ikke lægge så meget i det. Den psykologiske forklaring er vist, at kroppen forbereder dig på at elske dit barn lige meget hvordan det ser ud.
  Der ER jo også nogen som elsker de grimme børn på fødegangen, ikk?:)

 6. Tillykke med jeres lille smutter, Christina, det bliver vidunderligt med en baby mere, det er så fantastisk og magisk med familieforøgelse. Jeg var selv meget rundt på gulvet med vores barn nr.2 og meget klogere og roligere med vores lille 3ér 😉
  Men sikke en drøm. Det kan være lidt af en opgave at ryste drømme af sig. Håber du får dig nogle store healende krammere af din kæreste 🙂

  Kh Rikke

 7. Drømme hænger sammen med den tilstand man aktuelt befinder sig i, jeg er overbevist om at hvis man er overtræt eller er stærkt påvirket at udefrakommende hændelser vil det smitte af på ens drømme, jeg tror bestemt ikke at du skal være nervøs Christina.
  God Søndag aften.

 8. Mærkelig drøm og uhyggelig, specielt, hvis man er bange for rotter, men man bliver altså underlig af at være gravid. Da jeg ventede mig, gik jeg i søvne, og hentede mad i køleskabet, som jeg efterlod overalt (også i sengen)…klam fornemmelse, når man vågnede op, skulle jeg hilse at sige – oven i et stykke pizza ;o)

 9. Du skønne kvinde, hvor er det en ulækker drøm. Rotter er noget af det klammeste!
  Havde en veninde en gang, der drømte at hun var en kinesisk nudelsuppe. Det er da også mega underligt!!!

  Og jeg elsker stadig mine bukser 🙂

 10. Hi hi, ja det med drømme er noget underfundigt noget….særligt når man er gravid!!

  Har en lille drøm som jeg gerne vil dele, selvom den er vildt mystisk og meget aparte!!!

  Drømte at jeg var gået i fødsel men at vandet endnu ikke var gået…så på fødegangen ville jordemoderen have at de skulle tage vandet og måden det skulle gøres på var ret mystisk! De havde et spillekort hvor de bukkede det ene hjørne så det blev skarpt! Det satte de så i klemme i en slids i et strygejern (jow jow, du læste rigtigt) og så ville de have mig til at hoppe op på det dersens strygebrædt hen over kortet og det skulle så prikke hul på vandet!!!! Og jeg var målløs i drømmen, kunne bare ikke overbevise de der jordemødre om at strygebrættet jo ville vælte hvis flodhesten her kravlede op på det…iskolde var de og jeg nægtede bare at gøre det!

  Og jeg fik skældt huden fuld af samtlige jordemødre på fødegangen og tudet ørerne fulde af “nogle fødende forstår bare ikke at vi vil dem det bedste…der er jo altid nogen der bare VIL være på tværs!”

  Hi hi…meget bizart! Så jeg kender alt til mystiske graviditets-før-fødsels-drømme….

  Kh. Malene (som absolut satser på at vandet popper af sig selv om små 6 ugers tid:-)

 11. Minder om en drøm, jeg havde, da jeg var gravid.
  I stedet for en rotte, var det bare en lille mus.
  Den var så lille, at jeg havde den i en tændstikæske. Men den var min baby!
  Tror det var ford,i vi kaldte den lille musen 😉

  Stort tillykke med graviditeten.
  Held og lykke.

 12. Hm, jeg har en gang læst at hvis man drømmer om barnets køn, så er der 90-95 % sandsynlighed for at man har ret (mod kun 60-70 % hvis man bare har det på fornemmelsen), men jeg har endnu ikke hørt at drømme om barnets race skulle have nogen betydning 😉

  Du kan da trøste dig med at det i det mindste er et pattedyr 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.