Hjemve

Jeg sidder i toget hjem fra en intensiv weekend i KBH. Jeg har min nye lækre Liberty jakke på og ligner en 1/2 million. Med rander under øjnene.

Efter sådan en weekend, hvor JEG har været i centrum, glæder jeg mig meget til ar komme hjem til familien. Jeg har virkelig nydt tiden med pigerne, nydt for en gang skyld at være kreativ for min egen skyld og især en weekend hos en nær veninde.

Men hvor bliver det skønt med ungernes larm igen. Tænk – jeg bør tage sådanne weekender ind i mellem – så når jeg nemlig virkelig at koble fra og savne. Det med savn er finurligt. Mit savn har virkelig givet mig et skud vitamin og portion hjemve.

Jakken og kurset vil jeg fortælle jer om i morgen! Den er bare blevet flot!

God søndag aften.

6 thoughts on “Hjemve

 1. Det er så sundt så sundt at avne – siger de kloge 🙂
  og de har jo ret – der er ikke nget skønnere at komme hjem til sine kære efter en weekend afsted hvor man har fået sit ego plejet.

  Glæder mig til at se Liberty- resultatet 🙂

 2. Næh nej Christina du lignede en hel million!!! Og de der rander under øjnene så jeg altså ikke noget til!
  Du så brand godt ud da du og Marie tog afsted i dag.
  Jeg skal ned og sy min jakke færdig i morgen og kan ikke vente til det er mig der spankulerer afsted i en hjemmesyet Liberty jakke!!

 3. Kender det alt for godt…så fedt at være ude og bare kunne have tiden helt for sig selv og være kreativ sammen med andre, men så savnet til dem derhjemme og hold op man burde jo ikke man er jo kun væk en brøkdel af den tid man har sammen….og til andre tider får man næsten for meget af det hjemme og drømmer om at komme afsted som du nu har været..livet er lidt skørt MEN SKØNT!
  KH

 4. Godt at du blev færdig med den smukke jakke, på trods af forstyrrende elementer 🙂 tak for kjolen, den passer perfekt! Jeg bliver det smarteste menneske i USA, og det siger ikke så lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.