Fredagstanker på en efterårsdag

For det første.. tusinde tak for alle jeres opmundtrende ord på min blog.. Det slog mig her for en dags tid siden, at jeg virkelig har et helle her i blogland. Sådan lidt – du kan ikke fange mig, for jeg har altså helle lige her!

Jeg har gået lidt med overvejelserne om at lukke min blog ned. Det er tidskrævende og hænger det overhovedet sammen med 3 børn? Jeg vil jo ikke være særlig kreativ og hvorledes har jeg noget at byde ind med, når jeg vil rende rundt med gylp på skuldrende, våde ammeindlæg ud af ærmerne og morgenhår op af eftermiddagen. Jeg kunner simelthen slet ikke se det for mig..

Jeg bruger min blog til at vise mine kreationer frem. Men rent faktisk er det også min verbale losseplads. Jeg kom til den erkendelse, at jeg ikke vil kunne undvære jeres kommentarer på mit ynk, når min overfladiske overskudsmor-rolle krakkelerer.

Jeg har ind i mellem øffet – og jeres besyv er med til at holde mine ben til jorden. Tak!

Tro mig – jeg kommer virkelig på prøve med tre børn. Lige nu lader det hele bare tynge lidt af alle graviditetskvalme, en enormt træthed… jeg ligger i min seng kl. 20 sammen med pigerne. Jeg holder mig oppe til det tidspunkt – fordi jeg føler, at det er nødvendigt.. At være sammen med familien. Men jeg er så træt. Det er helt umenneskeligt, så meget en lille reje på knap 3 cm kan dræne mig for energi. Hvordan bliver det ikke, når den kommer ud. Rejen altså.. (!?)

Det er fredag i dag. Det er jeg vel nok glad for! Rigtig god weekend til jer derude.

15 thoughts on “Fredagstanker på en efterårsdag

 1. Ja du må endelig ikke stoppe med din Blog, det er så hyggeligt at kunne følge en Fynbo og det er dejligt at kunne samligne liv og leben med dig. Bliv ved og ved også hvis det kun er ynk i en periode, det hjælper at få det ud.

  Knus

 2. Vi tager det hele med.. Ynk, glæde og en masse andre skønne ting.. :o)
  Man får det altid lidt bedre når man har fået luft for sine frustrationer, og det varmer jo da altid at få varme ord og en smule medynk med på vejen. :o)
  Håber du bliver ved med at blogge..

 3. *vifter desperat med armene* Du må ikke gå!!! *klamrer mig til dine ben* Du må ikke gååååå!¨
  Jeg kan ikke undvære Ida, Marie, Rejen eller dig! Jeg nyder at læse om jeres liv 🙂 Og jeg kan bare så godt lide dig!

 4. Jeg har det på samme måde som Onkel Anne. Jeg holde meget af at læse det du skriver. Og jeg er ligeglad med at du ynker. Jeg tager også gerne det med. For du har en dejlig blog. Og tro mig – du skal nok få tid til lidt bloggeri også. Også selv om du har tre børn. Måske bedre tid nogle dage frem for andre. Men så tager vi det med. Bare du bliver.

 5. Ja, hold lige fast i bloggen som et helle. Og giv den lige præcis så meget af din tid, som du orker. For vi er her og gider rigtig, rigtig godt læse med om dig og dit og… dat ;o)

  Stort kram fra
  mette

 6. Jeg kan kun sige jeg er glad for jeg har mail adressen hvis…..
  men den tanke er da slet ikke til at holde ud.
  Du er jo en af mine yndlingsblogs.
  Jeg elsker især emnerne om familie og baggrund og hvodan man bliver den man er 🙂

  Lots of love
  Karen

 7. God beslutning! Jeg er så glad for at besøge dig herinde, også når det ikke er kreative ting, du viser.

  Håber, du snart vinder energien tilbage!

 8. Keep on..:-)tre børn er vi mange, der har “overlevet”, så slemt er det da ikke.
  Der bliver da rigeligt af tid til at pleje egne interresser, hvis man satser på det.
  Opgiv ikke din blog,som du er glad for.Du er jo også dig og ikke “kun”
  mor.Det tror jeg er vigtigt at holde fast i.

 9. Jeg synes ikke du skal tænke på din blog som en forpligtigelse, men som du selv siger et helle.
  På bloggen skriver du hvad du vil når du vil.
  Jeg ville være trist hvis din blog lukkede, men er sikker på at fordi du er så åben hjælper du også mange som er i din situation for verden er bare ikke lyserød, men er det ikke også derfor vi så godt kan lige den – fordi den er uforusigelig.

 10. Ihhh nej du må da ikke lukke – jeg har stor erfaring i at amme til en side og taste med den anden hånd… det kan sagtens lade sig gøre 😀 Også fordi man på barsel rigtigt godt kan bruge et sådant talerør ud i den vilde virkelige blogverden. & så håber jeg Spunken snart vender så du kan få det lidt bedre – eller også er det jo noget med slik, agurker eller hvad der nu må hjælpe – hjælper 😀 So Stay around

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.