Ypperste af det ypperste

Jeg har fået bestilt billetter til toget… Jeg tager til København d. 3. september. Jeg glæder mig som et lille barn! Jeg trænger til lidt adspredelse fra mine tanker og til nye input. En weekend på Vesterbro – i det pulserende hjerte af København, er bare det ypperste boost.

Jeg er en af de heldige, der er kommet på et af Line´s Westend Workshops. Vi skal quilte hver vores jakke… Det bliver en intensiv weekend med Liberty i metervis og quilteliniale og frustrationer over kantebånd?!

Så vidt jeg ved, er der kun 1 plads tilbage på holdet. Vil du interesseret og vil vide mere, så kig her. Skynd dig at booke 1. weekend i september.

Jeg kan godt quilte – jeg har lavet veste og jakker til pigerne, men jeg indrømmer,at jeg ikke har styr på de særlige finesser og detajler, som Line har. Jeg havde fat i jakken på billedet sidst jeg var på besøg hos hende. Det er så flot et stykke håndværk. Hun er bare knald-hamrende dygtig.

Alt det glæder jeg mig MEGA til at lære!

8 thoughts on “Ypperste af det ypperste

  1. Ihh, du må ha en skøn weekend, når du kommer dertil. Der er ikke noget bedre end at komme ud, væk, et nyt sted, hvor man får fyldt op af inspirationen.
    Ha en dejlig dag

  2. Jeg ville komme hvis jeg kunne. Det kunne være så spændende og hyggeligt. (men min arbejdsplads får besøg af prinsesse Mary – og det bliver også spændende og hyggeligt)

    Rigtig god fornøjelse når den tid kommer.

  3. Ih, du er da en heldig kartoffel. Jeg ville ønske at jeg havde knaster til det, men efter en flytning er der ikke lige så meget at rutte med for tiden.
    Glæder mig til at se hvad du fik ud af det. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.