What a day

Idag har været noget af den mest udtærende dag længe. Rent faktisk startede det igår aftes midnat med at Ida satte i et kæmpe vræl. Klumpen havde taget sin natdragt af – det har hun nemlig fundet ud af, at hun er god til. Sammen med den lå også hendes ble – smidt hen i fjerneste hjørne af sengen. Lille pølse havde over-pisset sengen og var selvfølgelig kold og våd.

Trøstet og vasket blev hun, men ingen af os havde overskuddet til at skifte hendes sengetøj, andet end at smide det til vask. Desuden var hendes madras jo våd, så det ville ikke hjælpe dyt at lægge rent på. Ida kom ind til os for at sove. Hun nød virkelig den ske, vi kunne forme sammen.

Men hold kæft jeg har sovet elendigt. Jeg kan bare ikke falde i dyb søvn med en rumstértrold under min dyne. Hun lå og kantede sig rundt, lå på tværs, kastede med sin sut etc. Hun har heller ikke sovet særlig tungt. Eller er det sådan de små sover? Det har altid været en dyd for mig, at få ro om natten. Jeg sover meget let – så at have en eller to i sengen hos mig, giver mig ikke en jordisk chance for at nå drømmeland.

Jeg elsker at putte med børnene – men gerne i ro og mag. I dag har bare været hård og ulidelig at komme igennem. Jeg har nu lige en time, inden jeg henter lille musen igen. I vente har jeg 4½ gode timer med knald på! Jeg rejser mig lige nu og laver en dobbelt espresso! Tror desværre slet ikke det holder mine øjne åbne.

Det her er bare dagen, hvor jeg glæder mig til natten!
… og så håber jeg virkelig, at hun kan dy sig for at tage den ble af. Det er noget af en træls fase hun er midt i. Jeg er stolt som en pave, at hun kan tage sit tøj af selv. Men det er sgu da for træls at bleen også ryger.. Sker det igen bliver det gaffa! Men ved I hvad – jeg er taknemmelig over, at det kun var en tissetår!

10 thoughts on “What a day

  1. Puh, … Jeg blev da helt træt, da jeg læste om din nat. Gaffa kan redde det meste! Men måske en smule synd for lilepigen 😉 Espresso’en lyder bestemt tiltrængt! Husk at nyde den – trods alt 😀

  2. Fnis, og undskyld. Men det er simpelthen også lidt komisk, altså tragikomisk. Jeg kan bare lige se scenen for mig. Tænk sig at nyerhvervede evner kan udmønte sig så træls. For det er bare øv at skulle igennem pusle / rengøringsscenen midt om natten og have et mosleøre i sengen, hvor søvnunderskud er resultatet. Ned med kaffen og pøj pøj med ulvetimen!

  3. Giv hende natdragten omvendt på så den knappes på ryggen, det gør det da lidt sværere at få den af;)
    Hyggelig blog forresten…
    Fra Theresa

  4. Altså jeg sidder også og små-fniser 😉 det er da en lidt sød historie… og tænker så alligevel ved mig selv, at godt mine børn ikke er i den alder mere, selvom det nu ER en skøn alder ;-))

  5. Åh, hvor jeg dog husker det. Min yngste er en pige på 3 år og jeg kan godt huske den fase. Alt tøjet af – også bleen og så med en total våd seng til følge. Og det er ikke det store overskud, der mestres efter natten med sådan en rumsterstang, der kaster sig rundt – natten lang. Jeg håber, at du faldt i en god og velfortjent søvn natten efter…:-)

  6. Åh, hvor jeg dog husker det. Min yngste er en pige på 3 år og jeg kan godt huske den fase. Alt tøjet af – også bleen og så med en total våd seng til følge. Og det er ikke det store overskud, der mestres efter natten med sådan en rumsterstang, der kaster sig rundt – natten lang. Jeg håber, at du faldt i en god og velfortjent søvn natten efter…:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.