Vind gavekort til Rasmilla

Nu har du her chancen for at vinde et gavekort til den skønne webshop Rasmilla. Indehaveren Sanne Bjerregaard sælger det lækreste garn og designer selv strikkeopskrifter til både børn og voksne. Hun gør det i den grad med stilsikker hånd og blik for det aller skønneste til de mindste.

Hos Rasmilla finder du det lækreste garn. Hendes yndlingsgarn er et tyndt garn, spundet af 1 tråd lammeuld og 1 tråd fin bomuld. Blandingsforholdet er  55% lammeuld og 45% bomuld. Denne blanding giver et smukt garn, der på én gang har uldens rustikke look og bomuldens vidunderlige glans. Garnet er så blødt, at selv en nyfødt eller ekstremt uldsarte kan have det direkte på huden.

Garnet kan du finde i 43 farver. Jeg kunne selv gå helt amok i hendes shopbutik. Jeg får rent ud sagt lyst til at sætte tænderne i f.eks. brombær og hindbær. Pynte med syren og mens jeg drikker en café latte. Jeg siger jer – de farver er så smukke! Dette er blot nogle af mine favoritter.

Jeg er kommet i kontakt med Sanne gennem en af mine veninder, som elsker at strikke af Rasmilla garn. Måske du allerede har set, at du finder noget af det færdige strik her? Efter at jeg havde haft utallige små striktrøjer i mine hænder, måtte jeg simpelthen i forbindelse med Rasmilla. Jeg var på et sekund blevet forelsket i det garn.

Sanne Bjerregard er en af dem, der altid har strikket. Hun lærte det af sin mormor, da hun var ganske lille. Den interesse har holdt ved i alle hendes 42 somre. Sanne blev hurtig berømt og berygtet hos hendes strikkeveninder. Hun lavede altid andres opskrifter om, efterhånden som hun strikkede dem. Tit blev hun spurt om hvorfor, at hun ikke dog bare begyndte at lave egne opskrifter, i stedet for hele tiden at lave om på andres. Hele Rasmilla eventyret startede med den lille Fiona kjole i slutningen af 2009. Nu 1½ år efter har det virkelig grebet om sig. Sannes rækkehus er fyldt med garn og resten af huset flyder med noter, beregninger, strikkeprojekter og momsregnskaber. Stort set er Rasmilla garnet og de smukke opskrifter blevet en succes med det vuns.

Sanne designer aldrig ud fra bestemte paroler og regler – hun strikker, hvad det falder hende ind. Hver evig dag kniber hun sig selv i armen, for at være sikker på, at det ikke blot er en drøm. Tænk sig at kunne drive sin egen hobby og altoverskyggende interesse så vidt?

Sanne fortæller mig, at hun føler sig som verdens heldigeste og mest priviligerede menneske – især fordi hun gennem sin butik og hobby møder så mange vidunderlige mennesker, som deler samme interesse som hende.

I dag har jeg her på bloggen fornøjelsen af sammen med Sanne at udlove 3 gavekort på 200,- kr til Rasmilla.
Du kan deltage i lodtrækningen uanset, om du har en blog eller ej. Du kan deltage med max 2 lodder, som udløses helt som vanligt:

1 lod udløses ved at lægge en kommentar her under indlægget.

2 lod udløses ved, at du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Rasmilla. Det kan du gøre klogt i! Jeg har nemlig lige set, at Sanne har fået nyt og andet lækkert garn i butikken. Nemlig Rasmilla´s luksusgarn af ren ny uld og silke. Du kan melde dig til nyhedsbrevet her.

Husk at skrive, hvor mange lodder, du deltager med, og at lægge din e-mailadresse, hvis du ikke er blogger.
De heldige vindere trækkes og annonceres her på bloggen mandag d. 30. august. Jeg håber, du har lyst til at deltage, og ønsker dig held og lykke i konkurrencen.

108 thoughts on “Vind gavekort til Rasmilla

 1. Linea fra Rasmilla har jeg strikket, rigtig god opskrift. Jeg har tilmeldt mig nyhedsbrevet også.
  Grete V.

 2. Jeg har strikket flere af Rasmilla´s modeller og garnet er bare SUPER. Eneste problem er, at det er svært at bestemme farve med alle de muligheder.
  Jeg vil gerne deltage med 2 lodder, måske man var heldig og vinde, så skulle det nye garn nok prøves af 🙂

 3. Sannes opskrifter er super duper. Jeg har endnu tilgode at prøve hendes garn, så det er da en oplagt chance at deltage her. jeg har tilmeldt mig nyhedsbrevet og deltager med 2 lodder 🙂

 4. Uha, to lodder til mig tak – for jeg vil da vildt gerne prøve det nye supergarn.
  Hilsen Helle (buen4140@hotmail.com)

 5. Jeg er allerede forelsket i Rasmillas garner… og mønstrer. Jeg vil elske at vinde gavekortet – og det skal hurtigt blive brugt…
  Jeg smider 2 lodder i kurven

  unikarina(@)unikarina(.)dk

 6. Har flere gange været inde og lure på hendes side, og Elvira og Fiona kjolerne er bare SÅ skønne.
  skal have lavet et par til Sofie her til vinter, så et gavekort ville lune godt når man er på SU 🙁

  Jeg er selvfølgelig med på 2 lodder!

  KH Vibeke

 7. Jeg ville så mægtig gerne kunne strikke, men kan desværre ikke tyde en strikkeopskrift 🙁
  Jeg er med på 2 lodder, har tilmeldt mig nyhedsbrevet hos Rasmilla – håber jeg vinder, så må jeg lokke en af olderne til at lære mig, at strikke efter en opskrift 🙂

 8. Jeg er vild med Sannes garn og opskrifter – jeg kan især godt lidt at hun har lavet flere af opskrifterne op i store størrelser 🙂
  Jeg snupper to lodder.

 9. Jeg er SÅ meget med på 2 lodder! Sikke dejlige hendes opskrifter og garn ser ud:) Og ja, TÆNK at kunne nå så langt med sin hobby. Sejt!

  God søndag fra Tine

 10. Sikke en god ide – jeg har meldt mig til nyhedsbrevet – og sikke nogle flotte opskrifter og garn der er. Det bliver svært at vælge hvilken opskrift man skal starte med. Fortsat god søndag.
  vh
  Lisbet

 11. Sikke dog en god idé. Jeg er allerede meldt ind paa Rasmillas nyhedsbrev. Maa jeg saa gerne vaere med paa to lodder alligevel???

 12. Fantastisk side – elsker at strikke. Har strikket siden jeg var ganske lille – nok omkring de 3 år faktisk – Har fluks tilmeldt mig nyhedsbrevet og håber på at vinde gavekortet 🙂

  Kh Dorte

 13. Jeg vil gerne deltage med to lodder. Opskrifterne og garnet er så utroligt smukt – man får bare lyst til at gå i gang ;o)

  Mange hilsner
  Hanne – hakri@sol.dk

 14. Jeg hopper også på med 2 lodder – får helt lyst til at finde strikketøjet frem igen…
  Theresa (theresaandhotmail.com)

 15. hej Rappedikke,

  jeg vil meget gerne deltage med 2 lodder, jeg har også tilmeldt mig Sanne’s nyhedsbrev. det er godt nok noget fint strik.

  hilsen Edita

 16. Jeg vil også gerne deltage med to lodder. Er lige blevet færdig med Fiona som voksen i luksusgarnet, og det er ren luksus. Linnea er fantastisk, der er jeg ved ærmerne, og så er jeg i gang med et topstk i yndlingsgarnet, så jeg støtter også Rasmilla.

 17. åh, dette har jeg lyst til å vinne, har hatt så lyst til å prøve det garnset :o)

  Takk for en riktig hyggelig blogg også!

  mvh
  Annalovinda

 18. Med fare for at blive blive rygende upopulær bliver jeg alligevel nødt til at vove pelsen og ytre et lille pip om de mange konkurrencer og give-aways, der er poppet op på de blogs, jeg nyder at følge.

  Jeg er måske en atypisk blog-læser, men den håndfuld blogs, jeg jævnligt besøger, besøger jeg, fordi jeg nyder at følge med i bloggerens liv, tanker og overvejelser. Tendensen er på det seneste gået i retning af, at jeg alt for ofte bliver mødt af indlæg, der i sidste ende handler om at “gøre reklame” for hinanden.

  Det er altså lidt ærgerligt … for det er ikke derfor, jeg læser med. For mig er det helt fint at få inspiration til at besøge andre via den blogliste mange af jer kører i højremenuen.

  Der er utvivlsomt mange, der ikke vil være enig med mig – hvilket kommentarerne på dette indlæg vidner om. Men jeg håber, du vil se dette indlæg som et lille pip fra en af dine måske anderledes bloglæsere 🙂

  Tak for en skøn og vedkommende blog.

  Hilsner fra Mette

 19. Jeg deltager også gerne , er også vild med Rasmillas opskrifter og yndlingsgarnet , som er skønt at strikke med 🙂 deltager med 2 lodder og tilmelding af nyhedsbrevet .

 20. Hej Mette
  Jeg føler, at jeg lige bliver nødt til at svare dig her… tak for din kommentar… jeg giver dig ret i enkelte antagelser.. der er ret upersonligt med give-aways og reklame.. men jeg er ret vild med det faktisk.. alt afhængigt af ens blog og de planer man har for denne – så kan det faktisk være vejen frem. Der er rigtig mange, der læser blogs… så der er jo også mange, der ser nye shops, design og andet… det er en super god vej at blive set på.. jeg bakker de sager op, som jeg finder interessante… Jeg bliver også meget glad, når der er nogen, der reklamerer for mine sager… det betyder alverden… men jeg giver dig ret i, at det godt kan være lidt uvedkommende…
  Kærlig hilsen
  Christina

 21. Hvor fint, bare man kunne være så heldig. Tak for en dejlig blog, jeg deltager med to lodder.

  Mvh. Tine (tine_juhl@hotmail.com)

 22. Det er så skønt, når nogen har mod på at prøve drømmene af – og lykkes med det.

  Jeg kaster straks 2 lodder i puljen og håber at lykkens gudinde er med mig 😉

  KH Karina

 23. Hej Christina

  Tak for dit svar. Jeg kan godt se dine pointer – måske er det i virkeligheden lige præcis det miks af interesser/formål, jeg ikke helt har set så tydeligt, før du selv sætter ord på dem her. Og måske får det mig til at føle mig en lille smule bondefanget 😉

  For mig er din blog fed af flere grunde: Du skriver fedt, du er befriende ærlig, flere af dine store og små overvejelser om livet vækker genklang, og dine kreationer og selvudførte lækkerier tilføjer absolut ekstra kolorit og er en del af fornøjelsen ved bloggen.

  Jeg har læst blogs i mange, mange år. Og langt hen af vejen matcher din måde at blogge på netop nogle af de rigtig gode og store bloggere, som med forskellige temaer vælger at blogge om deres liv. En af nyere typer blogs er de mange krea-bloggere, blandt hvilke jeg helt klart også nyder flere.

  Men for mig er lige præcis denne type indlæg, som jeg har valgt at respondere på, en ny stil, som river mig helt ud af det flow, jeg ellers har oplevet i bloggen. Den, hvor man efter min opfattelse går ind og overskrider grænsen for decideret “reklame” kun med kun dette formål. Som du skriver: Det er en superfed – og ret snedig – måde at blive set på. At den sniger sig ind i meget personlige blogs, hvis genre i høj grad også er af personlig karakter … Ja, det må så være en stil, som man kan tilslutte sig eller ej.

  En del vil formentlig sige, at jeg befinder mig det forkerte sted. Og at jeg bare kan skride, hvis jeg ikke kan lide lugten i bageriet. De har sikkert ret 🙂

  Hatten af for at du gav plads til at jeg kunne lufte mine overvejelser.

  Alt godt til dig og dine.
  Mange hilsner fra
  Mette

 24. Kære Mette
  Du har givet mig grund til at overveje tankerne omkring min blog, og det er jeg faktisk glad for. Jeg synes, det er godt, at du kom med dit indspark! Kh Anne

 25. Det garn har jeg længe haft lyst til at prøve.
  Nu er jeg også tilmeldt nyhedsbrevet. Så 2 lodder til mig.

 26. Jeg vil meget gerne deltage. jeg har flere gange strikket med garne fra Rasmilla og jeg kan ikke få armene ned. Det er både utroligt smukt men også dejligt at strikke med.
  Så jeg er med på 2 lodder og håber jeg vinder.

 27. Hvem vil ikke gerne deltage i dette, Rasmilla design er dejligt afslappende strik. Så jeg hopper lige på 2 lodder – idet jeg også har tilmled nyhedsbrev

 28. Fantastisk lækkert garn og opskrifter – kan da blive nærmest forelsket i farver og kvaliteter…må prøves.
  Har tilmeldt mig nyhedsbrevet, så det må blive to lodder – tak.

 29. Jeg er netop igang med Fiona – mit 2. strikkeprojekt nogensinde! Og den bliver flot! (omend den er lææænge undervejs). Jeg vil gerne være med i lodtrækningen, så jeg kan strikke endnu flere! Vil gerne deltage med 1 lod. hille@dbmail.dk
  Rebecca.

 30. Hejsa. Jeg deltager med to lodder.
  Jeg er en ny fan af Rasmilla garn. Har lige lavet “Fiona” til mig selv i Rasmillas Ynglingsgarn og det er da bare så super lækkert at strikke med og ha på.
  Jeg håber jeg vinder for så skal der strikkes “hættetrøje” til min dreng på 4 år.
  heidi Behrndtz
  hosHeidi@email.dk

 31. Uh, jeg deltager helt sikkert med et enkelt lod.

  Jeg TRÆNGER til at komme igang med et nyt strikkeprojekt, og hvad kunne være mere perfekt end at strikke den yndigste kjole til yndlingsniecen?

 32. Årh ja Sannes garn er helt fantastisk. Og ikke at forglemme hendes hjælp og støtte når man har købt en af hendes fantastiske opskrifter. Hun er aldrig ret langt væk hvis man skulle have brug for hjælp.

  Jeg deltager med 2 lodder og krydser fingre – hvis jeg skulle vinde er der garn og bolero-opskrift, som skal bo her hos mig.

  Hilsen Anja
  anja@bitnisse.net

 33. Jeg vil gerne deltage med 2 lodder og håber det bliver mig som er heldig, jeg ahr lige set garnprøver fra Rasmilla, det er da superlækkert. Jeg har aldrig prøvet at strikke i det så nu er muligheden der ;o)

  Kh Helle

 34. Hej Christina! Smider et lod her – for selvom jeg ikke er nogen strikke-ørn, er det jo dejligt at kunne få min mor til at strikke for mig! Venligst Loppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.