Pas dog på Ida

Ida kom hjem i fredags fra dagpleje – totalt ødelagt i ansigtet. Jeg fik et kæmpe chok. Hun var skrabet over næsen og havde en ordentlig bule i panden.

Hun er en lille skrubbe hvad angår højder og ujævne flader. Hun kravler op de mest mærkelige steder og vi skal kontant have øje på hende. I dagplejen i fredags var hun åbenbart oppe at stå på en traktor.

En pivefis er hun slet ikke. De knubs hun får preller hurtigt af hende. Se lige hendes ansigt. Jeg ville ellers forsøge at sælge Inge Lise´s alfehuer så lækkert.. Men men det ansigt, må jeg hellere vente.
Jeg har ladet mig fortælle, at vores æble ikke er faldet langt fra stammen. Henriks far fortalte engang, at de havde været nød til at sætte ekstra hegn op omkring Henriks tremmeseng, da han var lille. Henrik er Ida´s far, hvis der er nogen der skulle være i tvivl. Henrik skulle også klatre på væggene. Endda kravlede han rundt ganske lille på varme kogeplader – så de måtte sidde på skadestuen med ham. Jegtør næsen ikke gisne om, hvad vi skal i gennem med Ida. Såfremt hun på det område har arv fra sin far..

10 thoughts on “Pas dog på Ida

 1. Åh altså… det er jo svært, for hvis man begrænser hendes udfoldelses muligheder, så er jeg sikker på, at hun gør endnu vildere ting! Og seriøst så er hun da så skøn med de skrammer. Hvis jeg skulle købe en hue, så synes jeg netop det billede er helt fantastisk. For hun er jo ikke poleret og opstillet. Nej hun er LÆKKER!
  Eller som Rasmus sang for hans yndlingspædagog, da han var to år; du er så smuk og dejlig. Dine øjne skinner, vi må hel’re passe påååå

 2. Hei på deg, Christina. Vi elsker å lese med din blogg, men etter du skiftet skrifttype har vi skikkelig problemer med å lese hva som står skrevet, det er for liten skrift på en MacBook ihvertfall. Vi ville bare si fra sånn for sikkerhetsskyld:)

  Veldig pene strikkeplagg:)

  Vennlig hilsen Silje og Vibecke

 3. Åh, hun lyder præcis som Carla. Dagplejemor var så stolt i fredags, da hun kunne fortælle at Carla IKKE havde slået sig! Hun har så meget krudt bagi, er så let til bens og så er hun en rigtig klatreabe. Jeg frygter allerede de udfordrende legepladser (læs: høje klatretårne!), når hun skal i børnehave om et års tid :/

 4. Stakkels lille pus !
  Men dejlig ser hun jo ud 🙂
  Og det er nu godt med en pige med lidt krudt i 🙂
  ( at jeg så selv som mor,stod med hjertet i halsen , når mine unger svingede sig i træerne toppe og drønede på cykler ned ad kælkebakker og andre farlige ting, der åbenbart skulle prøves af…)
  🙂

 5. Selvfølgelig skal hun være en med krudt i. Sådan en stille forsigtig pige vil jeg få pip af. Men det er også vildt stressende ind i mellem at være sådan på vagt.. 🙂
  Men jeg tror det er meget sundt med det tempo..

 6. Lille pus… Men jeg har en trold magen til herhjemme – modig og afprøvende hele tiden! Så jeg føler mig også tit som den overopmærksomme mor..
  Men uanset sælger hun altså de huer super godt;)
  Kh Anne

 7. Det er altså kilde til evig undren og glæde, hvprdan børn bare er forskellige. Min Jens er totalt modsat, han er super forsigtig, og det er kun sket en enkelt gang, at han har skrabet knæet:) Han fylder så 3 om et par måneder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.