Top Lækkert Strik & reminder om konkurrence

Jeg har en meget dygtig strikke mentor. Jeg elsker hendes flotte håndværk. Rent faktisk suger jeg hendes finesser til mig. Allermest er jeg så stolt af, de kreationer, jeg er så heldig at kunne klæde mine børn i. Netop de sager fra Inge Lise´s hånd.

Jeg har kendt Inge Lise i over et år. Men først i juni fandt jeg ud af, at hun laver det skønneste strik. Hvordan vi kom i snak om det, husker jeg ikke. Men pludselig sad jeg i hendes stue med utallige kære modeller i skødet. Inge Lise elsker at strikke. Hun strikker, fordi hun ikke kan lade være. Hun har bare ingen børnebørn at give det til endnu. Alligevel laver hun trøjer, veste, huer og sokker til de små.

Jeg har fået hende overtalt til at sælge nogle af alle hendes sager. Jeg kan 110 % stå inde for hendes særlige finesser og hendes smukke afslutninger. Hun kan et håndværk fuldt ud – noget jeg i den grad må have hende til at lære mig!
Nu skal jeg bare have overtalt hende til at være reservebedste for mine børn. Hun kan sikkert ikke regne ud hvorfor!

Inge Lises startede med at strikke som 6 årig. Jeg husker, at hun fortalte mig, at hun stadig har sine første strikkepinde med hoved af Snehvide. Inge Lise lærte at strikke af hendes mor. Siden da har pindene glødet mellem hendes hænder. Inge Lise og hendes søstre voksede om med en mor, der førte dem og deres veninder ind i håndarbejdets vidunderlige verden.

Inge Lise har gang i flere strikkeprojekter af gangen og har altid flere projekter i hovedet, der senere skal afprøves. Jeg møder hende næsten hver dag, hvor det bliver til en hurtig snak. Jeg bliver altid imponeret og lettere forpustet, når jeg hører om alle hendes ideer og nøgler garn, hun har gang i. Sagt fra den positive vinkel, så lyder det ind i mellem lyder det lettere manisk. Dog gider hun ikke strikke flere ens eksemplarer. Det er slet ikke hende!

Inge Lise underviser i håndarbejde. Hun er så heldig at opleve, når børn fanges af interessen for at være kreative. Hun støtter børnene i at skabe deres helt egne unikke produkter – som hun siger så er det en stor tilfredsstillelse at være med til at videregive de forskellige håndværk og selv blive inspireret af børnenes mange ideer. Nogle egenskaber som med garanti er gået i arv efter Inge Lise´s mor. Det er der da noget særligt over!

Du finder noget af det lækre strik her. Se denne her unika vest til drenge, eller denne her vest i str. 3-4 år, den kæreste cardigan, som jeg vil mene kan bruges til både dreng og pige, her. Jeg kunne blive ved! Men tjek lige disse her huer; Alfehuer, der vil noget.


Ps – du kan stadig liiiige når at være med i lodtrækningen om gavekort til Rasmilla. Klik her og gå lige til sagens kerne

6 thoughts on “Top Lækkert Strik & reminder om konkurrence

 1. Ej hvor er den da bare for lækker den strik-ting du viser billeder af her. Jeg ville ønske jeg kunne strikke når jeg ser sådan noget!! Men hvis jeg kan få fingrene i sådan noget som andre har lavet selv er det jo heller ikke så skidt. Man behøver jo ikke kunne alt selv, når bare man kan bytte tjenester og købe hos hinanden!
  Vh Anette

 2. Hej Anette
  Jeg giver du fuldstændig ret.. jeg strikker en smule – men slet ikke på dette her niveau.. hjemmestrik er også bare lige mig!
  Denne her vest kommer på shoppen senere …
  God aften fra C

 3. Åh hvem der bare havde en reservebedste. Mine forældre er nemlig langt fra bedste-minded og Rasmus’ farmor og farfar er i konflikt med Rasmus’ nye familie, om man kan være bedsteforældre, når nu forældrene er skilt, så hvis hun har lange arme, må hun også gerne være vores 🙂
  Og lækkert strik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.