Når man lige fanger et perfekt øjeblik

IMG_4386

Dette her billede af Ida og Henrik er så lækkert. Kærlighed og ægthed i overflod!
Jeg får taget alt for mange billeder. Ofte kan de fleste slettes. Men når man ind i mellem fanger et øjeblik som dette, så er alle billederne og tiden det hele værd.

Får du også taget en h…. mass billeder, som oftest kan slettes? Så simpelt med digetalt kamera..

15 thoughts on “Når man lige fanger et perfekt øjeblik

 1. Underbar bild som är guld värd för er alla…kul för Ida att ha sen som vuxen oxå:) DEt är det som är den stora fördelen och finessen med digitalkamera…man kan ta hur många bilder som helst utan att behöva oroa sig för framkallningskostnader:) Fota på!

 2. Helt, helt fantastisk!
  Pas godt på det – eller – det ved jeg jo at du gør.
  Det er sådan et billede, som man bare aldrig nogensinde bliver træt af at se på. Så skønt!

 3. Jep, det kender jeg godt. Mine piger har i lang tid stillet sig op med det mest guffy smil på når der skulle tages billeder, så jeg knipser løs i håb om at der pludselig er et af de mere ægte smil på:-)Skønt billede iøvrigt.

 4. Meget meget lækkert billede 🙂

  Har just hentet for 300 kr blandede Kroatien-billeder og talte lige med min mand om dengang man brugte een, måske 2 hvis det gik vildt for sig, ruller film på en uges ferie! Var man ultra heldig var der eet nogenlunde pletskud..kun lidt rystet!

 5. nååårh altså hvor er det fint det billede. Blæs det stort op på et lærred og hæng det lige midt i stuen. Det lyser jo af forældre/barn kærlighed. SUK
  Vh Anette

 6. Jeg må være med. Ikke kun fordi jeg er en af dine trofaste læsere, som elsker at læse om dine to smukke piger, dine tanker og lækre kreationer. Jeg vil rigtig gerne være med i din give away, og selvfølelig fejre det flotte læser tal! 😀

  knus sarah

 7. Det er da totalt baggrundsskærm over det billede. Skønt!
  Jeg spammer dig lige med kommentarer – men det er et stykke tid siden jeg har haft tid til blogrunde, og jeg bliver nødt til at kommentere det hele:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.